Philips HD 3037/70 MultiCooker - použité
Použité
Popis
Multifunkční přístroj, se kterým pohodlně a snadno připravíte řadu různorodých pokrmů.
Vážení zákazníci, gratuluji Vám k rozhodnutí zakoupit si Philips Multicooker.
Připravil jsem pro Vás několik receptů, které Vás přesvědčí o všestranosti tohoto produktu.
Ať už jste kuchař-začátečník či pokročilý, rozhodně se „nespálíte".
Po vlastní zkušenosti s Philips Multicookerem jsem přesvědčený, že Vám při přípravě zdravých a chutných pokrmů ušetří spoustu času a energie.
"Zdeněk Pohlreich"
Hlavní přednosti:
Vlastnosti:
chytré a automatizované vaření
specializované programy a počítačové řízení pro zachování nutriční hodnoty pokrmů
3D teplo zajišťuje nejlépe uvařené pokrmy
integrovaný mikroprocesor zajišťuje snadnou přípravu oblíbených pokrmů
velká tloušťka vnitřní nádoby (2 mm) rovnoměrně rozvádí teplo a zaručuje chutnější přípravu pokrmů
vnější plášť z nerezové oceli pro snadné čištění
časovač až na 24 hod.
sklopné držadlo pro snadné přenášení
Technické parametry:
vnitřní objem nádoby: 5 ldélka přívodní šňury: 1 m
příkon: 860 W
Obsah balení:
plastový napařovákodměrka
stěrka
naběračka
kuchařka se 17 regionálními recepty
Přehled funkcí:
Program | Regulace teploty | Teplota (přibližně) | Regulace doby | Výchozí doba |
---|---|---|---|---|
Rýže | Ne | 135°C | Ne | 40 minut |
Rizoto | Ne | 135°C | Ne | 40 minut |
Pilaf | Ne | 135°C | Ne | 40 minut |
Džem | Ne | 90°C | 1 - 4 hodiny | 2 hodiny |
Var | Ne | 95°C | 5 - 30 minut | 30 minut |
Dušení | Ne | 90°C | 20 minut - 10 hodin | 1 hodina |
Smažení | Ne | 150°C | 5 - 59 minut | 42 minut |
Jogurt | Ne | 40°C | 6 - 12 hodin | 8 hodin |
Ohřev | Ne | 90°C | 8 - 25 minut | 25 minut |
Zapékání | Ano | 40, 60, 80, 100, 120, 150, 180°C | 20 minut - 2 hodiny | 45 minut |
Příprava v páře | Ne | 95°C | 5 minut - 2 hodiny | 30 minut |
Vřelé tóny | Ne | 73°C | Automatické zapnutí po dokončení funkcí (s výjimkou funkce přípravy jogurtu) |
Nechte se inspirovat:
Ragú z danka s korenovou zeleninou
Ingredience
90 ml olivového oleje, 3 červené cibule, nakrájené na kostky, 2 mrkve nakrájené na kostky, 2 petržele nakrájené na kostky, 6 stroužků česneku, 800 g daňčí kýty nakrájené na kostky, 375 ml červeného vína, 750 ml masového vývaru, 2 × 400 g konzerva krájený ch rajčat, 3 bobkové listy, 1 lžíce krystalového cukru, sůl
Posup přípravy:
Multicooker nastavte na FRY, rozehřejte olivový olej a opékejte daňčí kýtu 3–4 minuty dohněda. Vyjměte a dejte stranou.
Na zbylém oleji pomalu opékejte mrkev a petržel (5–8 minut), pak přidejte cibuli, česnek a opečte dozlatova. Vraťte do hrnce kýtu, zalijte vínem a vařte 2 minuty.
Jakmile se víno vyvaří, přidejte vý var, rajčata, bobkové listy, cukr, sůl a promíchejte.
Zavřete, nastavte na STEW a nechte dusit 1,5 hodinu doměkka, jednou obraťte.
Podávejte s vařeným bramborem.