Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 979622

Bosch vestavná myčka SMV25AX00E

Bosch vestavná myčka SMV25AX00E

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě F pro 12 sad nádobí s 5 programy a technologií SilencePlus pro příjemně tichý a nerušivý provoz. Bosch SMV25AX00E disponuje červeným světlem InfoLight promítaným na podlahu, což Vás informuje o stavu zapnutí či vypnutí myčky. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 4 000 Kč 13 990 Kč
9 990 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 4 000 Kč 13 990 Kč
9 990 Kč
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
20.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Markéta S.
2.4.2021
Ověřený nákup
✌️
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2021
Heureka recenze
perfektní kvalita mytí i přes deklarovanou vyšší hlučnost není hlučnější než Philco s deklarovanou nižší hlučností dobré uspořádání vnitřního prostoru bez zásuvky na příbory koš na příbory
chybí nám ukazatel zbývajícího času programu možnosti nastavení odloženého startu jsou omezené
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.6.2022
Ověřený nákup
Myčka funguje perfektně, vše dokonale umyté i týden zaschlé nádobí (hrnky od kávy, hrnec kde se vařil guláš). Používám a taky doporučuji tablety JAR (jiná značka mě zklamala).
Jana M.
22.6.2022
Ověřený nákup
Spokojenost. Tichá, nádobí krásně čisté . Nemám co vytknout
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Velmi rychle dodani 👍🏻 Mycka je ticha, a perfektne myje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.12.2021
Heureka recenze
rychlé doručení
Jiří H.
24.12.2021
Ověřený nákup
Vše bez problémů, žádné zbytečnosti, mohu doporučit
Lubomir Z.
5.11.2021
Ověřený nákup
super
Vladana N.
13.10.2021
Ověřený nákup
nad očekávání tichá
Šárka O.
1.10.2021
Ověřený nákup
Myje opravdu dobře, je tichá. K instalaci byl montážní návod i s QR kódy pro zobrazení videí, opravdu super!
Eugenio B.
30.9.2021
Ověřený nákup
bella
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.8.2021
Heureka recenze
Tichý provoz, využíváme hlavně ekoprogram, pro 3členou rodinu naprosto vyhovující.