Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1346014

Philips parní generátor PerfectCare Compact Plus GC7920/20

Philips parní generátor PerfectCare Compact Plus GC7920/20

AKCE: 45 dní záruka vrácení peněz (po registraci, platí od 1.9.2021 do 31.12.2022 nebo do vyprodání zásob). Více najdete zde.
Parní generátor s technologií OptimalTemp, se kterou nemusíte nastavovat teplotu. Philips PerfectCare Compact Plus GC7920/20 je vybaven žehlicí plochou SteamGlide, která je odolná proti poškrábání a poskytuje hladký pohyb při žehlení. Nízká hmotnost a kompaktní rozměry pro snadné skladování.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 1 020 Kč 5 299 Kč
4 279 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 020 Kč 5 299 Kč
4 279 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
30.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
4.3.2021
Heureka recenze
Super když žehlíte povlečení a ubrusy, jinak jako normální žehlička parní ráz bezva ale košili s ním nevyžehlí Automatické nastavování teploty
Parní ráz bezva ale košili nevyžehlí
Lenka V.
5.1.2020
Ověřený nákup
Už jsem jí měla mít dávno! Je perfektní!
Alena K.
10.2.2021
Ověřený nákup
👍
Roman Š.
9.2.2021
Ověřený nákup
Bohužel vadný výrobek.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.12.2020
Ověřený nákup
Skvělý pomocník, prádlo je krásně a rychle vyžehlené
Je lehká, má silný parní ráz
Zatim jsem nenašla
Nada P.
25.9.2020
Ověřený nákup
je super, splnila ocakavania
Maryna V.
22.7.2020
Ověřený nákup
👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.5.2020
Heureka recenze
snadná obsluha, lehká žehlička, hodně páry
Marta Š.
7.4.2020
Ověřený nákup
Perfekne zehli, má páru :) jsem moc spokojena
Jana S.
24.3.2020
Ověřený nákup
Maximalní spokojenost.👌