Electrolux pračka PerfectCare 600 EW6T5061

Electrolux pračka PerfectCare 600 EW6T5061

AKCE: Napište recenzi a získejte kapsle Jar Platinum Plus 48 ks jako dárek (po registraci, platí 7. 6. – 31. 12. 2021). Podmínky akce najdete ZDE
Volně stojící vrchem plněná pračka v energetické třídě F a bílém provedení pro 6 kg prádla s 14 programy a LCD displejem. Electrolux PerfectCare 600 EW6T5061 disponuje technologií SensiCare, která přizpůsobuje prací program aktuální náplni v pračce, aby zabránila zbytečně dlouhému praní.
Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
11 165 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
9 490 Kč
-15%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 2 kusy

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
30.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1408807

Recenze (0)

David H.
28.9.2021
Ověřený nákup
Spokojenost s prodejcem i zbožím.Kupováno se slevovým kodem, takže za lepší cenu než jinde. Doprava až do patra do bytu za 200 kč(i s odvezením staré pračky). Konkurence to často nabízí pouze v balíčku i s instalací, takže o dost dráž (400-600 kč). Navíc oceňuji, že kurýr měl elektrický schodolez, takže se s tím nemusel dřít a já mu pomáhat :) Pračku jsem si vybral hlavně proto, že mi předchozí pračka Electrolux (ew910t) fungovala bez jakýchkoliv problémů 20 let (pak kleknul programátor a výměna by stála půlku ceny nové pračky). Měl jsem omezený rozpočet, jinak bych si připlatil za Electrolux s invertorovým motorem a lepší výbavou.
bytelnější konstrukce než konkurence ve stejné cenové kategorii
stabilní, úplně minimální vibrace
dobře máchá, není potřeba přidávat máchání
hlučnější
omezená výbava proti konkurenci ve stejné cenové kategorii
Eva D.
20.7.2021
Ověřený nákup
Od Vás: Dobrý deň, dávam sem obchod mall.sk. Tak zakúpila som od nich práčku, ktorá je v záruke, no potrebuje servis. V zozname servisov, ktorý som obdržala pri kúpe, ani jeden nerobí opravy väčších spotrebičov. Otázky ohľadom servisu som preto smerovala na obchod a arogancia zo strany obchodu nemá konkurenciu. Je to niečo vyše týždňa a zatiaľ som sa nedopátrala k tomu, s kým majú v mojom okolí zmluvu, aby som mohla reklamovať u nich zakúpenú práčku. Mall.sk nikdy viac!!!!
Vladimír T.
10.11.2020
Ověřený nákup
Zatím spokojenost...
Jiří B.
14.10.2020
Ověřený nákup
Spokojenost
Vladislav B.
1.6.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ po niekoľkých praniach s pokojnosť.
Mária G.
7.4.2020
Ověřený nákup
práčka je Výborná, akurát treba odmontovať vzadu šruby aby tak pračka nežmýkala. prve dni po zapojený som myslela že mam doma búracie kladivo :) Teraz je všetko v poriadku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.3.2020
Heureka recenze
funguje jak má
Branislav M.
16.1.2020
Ověřený nákup
pračka je extremne hlučná, keď porovnávam s predchadzajucou 8 rokov starou Electrolux. Tato pračka rozhodne nemá "mäkke otvaranie dverí" a nemá ani zásobník na tekuté pracie prášky ako to prezentújú obrazky na vašej stranke mall.sk... proste jedna veľká katastrofa
hlučná
nemá mäkké otváranie dverí
zásobní neprospôsobený na tekute pracie prášky
image.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.3.2021
Heureka recenze
elecrolux jsem vlastnil a pro spokojenost se značkou jsem koupil opět bezproblémový provoz po dlouhá léta
Klaudia A.
18.12.2020
Ověřený nákup
Výborná práčka, zatial som veľmi spokojná
Tichá
Odložený štart
Rôznorodosť programov
Trochu malý bubon
Jan F.
15.2.2020
Ověřený nákup
Zatim funguje dle očekávání, vypadá kvalitně.
Jana O.
13.2.2020
Ověřený nákup
vyberateľný zásobník na prací prášok a aviváž
prispôsobenie času a teploty pri pracom programe
tichá
bubon sa po skončení programu nevracia do základnej polohy
prádlo je veľmi dokrčené aj pri odstreďovaní na 800 otáčok
dvierka pračky nemajú žiadne pomalé otváranie a treba ich hneď zachytiť
plastové zatváranie vnútorného bubna
Tereza B.
13.2.2020
Ověřený nákup
Spokojenost!
Libuše T.
6.2.2020
Ověřený nákup
Tichý chod, dobre ovládání, možnost vkládání prádla během již probíhajícího programu. Jen postrádám program na 30 pripadne 40minut
Jana H.
30.1.2020
Ověřený nákup
spokojnosť