Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 890301

Siemens WM12N260BY + záruka na motor 10let

Siemens WM12N260BY + záruka na motor 10let

Volně stojící pračka Siemens WM12N260BY v úsporné en. třídě A+++, je určena pro 7kg prádla a vybrat si můžete z 15 programů praní včetně speciálního programu Outdoor/impregnace, který je určený pro ohleduplné, rychlé a profesionální praní velmi kvalitních funkčních oděvů. Outdoorové a sportovní oblečení je tak práno odpovídajícím způsobem až po automatickou impregnaci. Má inteligentní, odolný a tichý motor iQdrive, který vám zaručí vysoce efektivní a úspornou péči o vaše prádlo. Celý popis
Produkt se již neprodává
9 990 Kč
Zboží od: MALL
9 990 Kč

Popis

Proč si vybrat Siemens?

Zimní bundy vyžadují jiný proces praní a sušení, než džíny. Pračky a sušičky Siemens jsou proto vybavené speciálními programy, inteligentními senzory, které moniturují průběh praní a sušení a bubnem, který zajišťuje maximální ochranu látek, a proto vám poskytují tu nejlepší možnou péči pro jakékoliv druhy prádla a v co nejkratším čase. Díky tomu bude vaše oblečení vždy perfektně připravené na jakékoliv události.
Záruka 10let na motor iQdrive

  • Aby vám vaše pračka po dlouhá léta sloužila k vaší 100% spokojenosti, je nutné, aby byly použité komponenty vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů.
  • Z revolučního designu se vyvinul extrémně bezpečný a spolehlivý motor, jeho inovativní frekvenčně řízená technologie pohání iQdrive motor bez „obrušování uhlíků". Nezáleží na tom, zda pere 8kg náplň jednou za týden anebo vícekrát za den, spolehlivost motoru iQdrive vás ohromí.
  • To není jenom slib, ale garance. A to celých 10let. Více informací naleznete ZDE
Suchá fakta…
…nízká spotřeba energie A+++, 1 200 otáček, kapacita 7 kg, pere tiše – hlučnost pouze 54 dB.
Motor iQdrive™
Extrémně efektivní a tichý asynchronní motor se zárukou 10 let.

Inteligentní systém distribuce vody waterPerfect Chytrý 3D senzor systém se postará o to, aby na základě objemu a druhu prádla (např. bavlna nebo syntetika) bylo do bubnu přivedené vždy optimální množství vody.
AntiVibration Design™
Kruhovitá struktura bočních panelů zajišťuje větší stabilitu a snižuje vibrace způsobené otáčením bubnu, kromě toho dodatečná izolace také snižuje hluk.

Funkce VarioPerfect™ Umožní zkrátit dobu praní o 60 % nebo snížit spotřebu energie o 30 % – díky volitelné možnosti programu.
Speciální programy
Jeans, super 60´, jeans/tmavé prádlo, košile/halenky, outdoor/impregnace, rychlý/mix, hygiena, vlna/ruční praní, jemné/hedvábí.

Speciální program pro sportovní a outdoorové oblečení Senzorově kontrolovaný program Outdoor/impregnace spolehlivě vypere a ochrání vaše kvalitní funkční textilie. Můžete také podle potřeby přidat impregnační prostředek. Pomocí tohoto ošetřovacího „wash-in“ prostředku, optimální teploty a speciálním pohybům bubnu program obnoví funkci vodoodpudivosti vašich textilií. Prodyšnost zůstane plně zachována.
Start/Pauza s re-load funkcí (možnost doplnění prádla) Ať už zapomenete ponožku nebo tričko – s funkcí reload můžete pozastavit již spuštěný prací cyklus a otevřít dveře pračky, abyste mohli přidat jakékoli zapomenuté prádlo do bubnu.

Německá technologie

Vlastní velký displej, který vás informuje o průběhu programu, nastavené teplotě, počtu otáček, nebo zbývajícím času do konce programu. Díky časové předvolbě můžete posunout čas praní až o 24 hod. a mít ho tak hotové kdykoliv si budete přát. Díky funkci VarioPerfect si můžete vybrat zda chcete mít prádlo rychle vyprané nebo vyprané úsporně, výsledkem je vždy dokonale čisté prádlo.

Programy:

  • Bavlna (studená – 90°C°) – mechanicky a tepelně odolné tkaniny t bavlny nebo lnu
  • Bavlna ECO (studená – 90°C) – energeticky optimalizované praní
  • Nemačkavé prádlo (studená – 40°C) – tkaniny ze syntetických nebo smíšených materiálů
  • **Je