Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2824024

Hoover pračka se sušičkou H3DS4464TAME/2-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor + dárek B.E.S. Petrovice Set 2x ručník a 1x osuška

Hoover pračka se sušičkou H3DS4464TAME/2-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor + dárek B.E.S. Petrovice Set 2x ručník a 1x osuška

Dárek
Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s 16 základními programy a dalšími One Touch programy. Hoover H3DS4464TAME/2-S disponuje funkcí Extra Care, která je určená k praní prádla různých ustálených barev a tkanin dohromady bez poničení jejich originálního vzhledu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
13 990 Kč
12 990 Kč
Zboží od: MALL
13 990 Kč
12 990 Kč
S novou kartou za
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.11.2021
Heureka recenze
Zatím jsem vyzkoušela pouze jedno praní se sušením a jsem naprosto nadšená! Prádlo krásně suché, nepomačkané, jen jsem ho složila a uklidila do skříně. Opravdu zatím maximální spokojenost. A navíc má …
Eva V.
9.9.2021
Ověřený nákup
Jsem velice spokojená. Pračka je tichá, ovládání je intuitivní. Všechny programy jsem zatím nevyzkoušela. Do malé koupelny kde řešíte každý každý cm je perfektní. Ručníky ze sušičky jsou jemné a nadýchané.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.3.2022
Ověřený nákup
.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2022
Heureka recenze
Tichost Cena Nastaveni programu pres telefon Vejde se i do nejmensi koupelny Vse. Je proste moc super.
Andrea S.
8.3.2022
Ověřený nákup
S výrobkem jsme nadmíru spokojeni. Pere za krátký čas i středně znečištěné prádlo (např. kuchyňské utěrky na program 59"). Sušení i praní je přizpůsobivé náplni u všech programů. Po sušení prádlo krásně voní, je jemné a hlavně vyprášené. Oblečení ze sušičky nám krásně prokouklo. Za cenu, za kterou je dostupná nám přijde, že vlastníme mnohem dražší výrobek díky funkcím, které nabízí. Parní program je taky super a velké plus tohoto mazlíka. Vše bez starostí, dát prádlo, prášek, navolit program praní a sušení (kombinace program 59" + sušení do skříně) a za cca 3 hodiny si jdete pro vysušené prádlo, které jen poskládate do skříně.
Funkce 2v1 ve verzi Slim = velká úspora místa
Kapacita 6+4 pro 2-3 lidi dostačující
V aplikaci Wizard spousta programů navíc
Za den operu i vysuším více prádla, než dříve s pračkou a sušákem
Při maximálních otáčkách nám vibruje šuplík a klepe o pračku, což zvyšuje hluk při ždímání
Kateřina K.
10.1.2022
Ověřený nákup
Zatím jsem spokojená. Pračka je tichá, dobře suší, má spoustu programů a vejde se do menšího bytu.
silvie p.
30.12.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Pračka se sušičkou je vhodná do menší panelákové koupelny. Zatím vyzkoušené dva programy, pere i suší perfektně. Je tichá.
Tomáš J.
27.12.2021
Ověřený nákup
Vyborna pracka so susickou. Pri prani je ticha o nieco hlucnejsia pri zmykani. Pouzivame ju skoro denne uz vyse mesiaca. Zatial velka spokojnost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2021
Heureka recenze
možnost i jednoduchého krátkého praní pokud se někam pospíchá
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2021
Ověřený nákup
Zatial sme velmi spokojni, funguje ako ma. Pouziva sa len necely mesiac, uvidime neskor. Vybavenie a dodanie boli na vybornu 🙂
Jitka Č.
1.10.2021
Ověřený nákup
Tichý chod Kvalitní praní i při nižší teplotě Trochu problém při ždimání, trochu víc vibruje
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.8.2021
Heureka recenze
Za příznivou cenu dobrý produkt.
Alena S.
9.3.2022
Ověřený nákup
V praním spokojná,ale pri sušení bielizne veľmi zapácha
Štěpán S.
20.1.2022
Ověřený nákup
Pračka přišla poškozená a bez tištěného českého návodu.
Dominika E.
17.8.2021
Ověřený nákup
Výborný poměr cena výkon... Velmi dobrá pračkosušička do omezených prostor....