Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2668968

Beko pračka WUE6511XWW

Beko pračka WUE6511XWW

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě E a bílém provedení s kapacitou 6 kg prádla a 15 programy. Beko WUE6511XWW disponuje bubnem AquaWave pro šetrnější zacházení s prádlem během praní a programem čištění bubnu pro účinné vyčištění pracího prostoru. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
7 290 Kč
6 490 Kč
Prodává MALL
7 290 Kč
6 490 Kč
S novou kartou za
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Recenze (0)

Martin V.
8.5.2021
Ověřený nákup
- hlučná - dlouho pere 3 hodiny i déle - jednou mi dokonce začala skákat po podlaze
Mirka B.
25.12.2021
Ověřený nákup
Nejde dobře zapnout, musím mačkat tlačítko několikrát.
Roman K.
1.12.2021
Ověřený nákup
Je to strašné nedoporučuji
Jana N.
27.9.2021
Ověřený nákup
Je moc malá,dlouho pere, nemá úsporný režim. Celkově špatná koupě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2021
Heureka recenze
Docela tichý chod a velikost.
Hodně dlouhé programy, neodpocitavani času, krátký program s nízkou teplotou.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.8.2021
Heureka recenze
zatím výrobek testuji, je to krátká doba týden
Mária F.
1.4.2021
Ověřený nákup
Perie výborne,len programy sa mi zdajú dlhé.
Gabriela J.
3.3.2021
Ověřený nákup
Jsme spokojeni, akorát jsou moc dlouhé prácí programy
Jaroslava K.
27.2.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost.
Lenka B.
25.2.2021
Ověřený nákup
Pračka není hluboká, takže se krásně vejde. Pere skvěle, chod je tichý. Většina pracích programů na bavlnu je dost dlouhá (3 hod), ale je i možnost rychlého a ekonomického praní. Za tu cenu skvělá, Spokojenost.
tichá
dlouhé prací programy
Ivana R.
16.2.2021
Ověřený nákup
Super pere ,som spokojná
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.1.2021
Ověřený nákup
Používáme teprve krátce, ale jsme už teď s ní spokojeni. Doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.8.2022
Ověřený nákup
Dlhé programy, chyba displej, ktorý by ukazoval koľko bude program ešte trvať inak nemám výhrady
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.8.2022
Ověřený nákup
Práčka super.Mozna moja chyba,že som si nevšimla že to nemá displej ktorý mi ukazuje čas prania,ale co sa týka peňazí určite kvalita pracky zahŕňa výšku euracov.Kebyze to ma displej úplná topka
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2022
Ověřený nákup
Perie kvalitne ,pri nízkej spotrebe a je lacná.Má diódový displej,ktorý sa nekazí. Ponúka to čo podstatne drahšie práčky