Electrolux pračka PerfectCare 600 EW6F528SC

Electrolux pračka PerfectCare 600 EW6F528SC

Výprodej
Předem plněná pračka v energetické třídě E pojme 8 kg prádla na praní. Pračka Electrolux PerfectCare 600 EW6F528SC dokáže zabránit zbytečně dlouhému praní, a tím šetří energii, spotřebu vody i váš čas. To vše díky systému SensiCare. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
11 047 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
8 390 Kč
-24%
Doprava zdarma
Platí do 6.2.2022 nebo do vyprodání

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1278607

Recenze (0)

Matěj M.
31.10.2020
Ověřený nákup
Pračka pere, čímž její kvalita končí. Buben při máchání vydává podivný zvuk jako setrvačník. Proč .. je mi záhadou. Během odstřeďování jsem měl pocit, že nám přistává v koupelně gripen a při pohledu na tančící pračku jsem již zvažoval povolání vymítače praček posedlých ďáblem. (a to byla srovnaná dle vodováhy) Dětská pojistka na 1 tlačítko, které svítí na displayi a zároveň je zobrazené pod čudlíkem dítko vyloženě vybízí k osvobození onoho satana uvnitř. Pokud by se dítku náhodou nepovedlo překonat rafinovanou pojistku, tak stačí chvíle nepozornosti a velmi inteligentně udělané otvírání dveří zařídí, že se dítko na pračku pověsí a dveře dříve či později urve. Absence programu na snadné žehlení by nebyla ku škodě, kdyby mi někdo řekl, že i po 800 otáčkách bude prádlo vypadat jak vytažené krávě z huby.
Pere (zatím)
Dětská pojistka
Otvírání
Hlučnost
Vibrace
Renata Š.
24.10.2020
Ověřený nákup
S produktom som nadmieru spokojna 😊 Pracka nehuci, pekne perie Skor som bola prekvapena, ze objednany tovar neprisiel..ako bolo pisany pri obj. (Prisiel mi na adresu o dost neskor..neviem ci nie az 2-3 dni neskor). Keby som vedela ze budem tolko cakat..objednam inde :-)
Martin R.
8.3.2020
Ověřený nákup
low cost.. motor hlučný, naša stará 10ročná práčka rovnakej značky nebola taká hlučná! tomu otváraniu dverí, pántom a tesneniu nedávam dlhú životnosť
Iveta Č.
27.2.2020
Ověřený nákup
Zatím, vše v pořádku.
Jiri P.
18.2.2020
Ověřený nákup
Trochu hlucnejsi
Dagmar C.
12.8.2021
Ověřený nákup
Super výrobek
Tuan T.
14.6.2021
Ověřený nákup
🌟🌟🌟🌟🌟
Petra C.
29.3.2021
Ověřený nákup
Dělá velký rachot při ždímání. A to i při opětovném vyvážení.
Katarína P.
12.3.2021
Ověřený nákup
Veľká spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.12.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ spokojnosť, bez výhrad
Miroslav J.
17.12.2020
Ověřený nákup
Spokojny
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.12.2020
Heureka recenze
Obrovský objem pracího bubnu, jednoduché ovládání, dostatek funkcí pro všechny typy prádla, tiché odstřeďování i na vysoké otáčky.
Udaný rozměr pračky neznamená plochu horní strany (pračka je nahoru mírně zešikmená, horní plocha je proto menší), takže pokud chcete na pračku postavit sušičku, téměř to není možné (zřejmě proto se p…
Jarmila L.
26.11.2020
Ověřený nákup
Spokojenost. Velká dvířka. Tichá při ždímání.
Luděk Č.
20.11.2020
Ověřený nákup
Zpracováním levný Electrolux , největší slabinou je mizerné odstřeďování i na 1200 otáček a to že po doprání zůstává na vnitřní straně dvířek neodstraněná pěna
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.11.2020
Heureka recenze
Vypere...
Dětskou pojistku 16ti měsíční dítě obešlo do týdne - jen na jeden knoflík označený stejným znakem jako svítí na displayi Při ždímá velmi nepříjemně píská a je to hodně slyšet i ze zavřené koupelny Při…