Zerowatt pračka TOZ 272DE/1-S + 3 roky záruka

Zerowatt pračka TOZ 272DE/1-S + 3 roky záruka

Vrchem plněná automatická pračka v energetické třídě F a bílém provedení s náplní 7 kg prádla a 17 programy. Zerowatt TOZ 272DE/1-S disponuje rychlými programy praní, digitálním displejem, AC motorem, bubnem Shiatsu a dvířky bubnu potaženými techno polymerem. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
8 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
5 990 Kč
-33%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
26.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2756316

Recenze (0)

Tatiana B.
9.2.2021
Ověřený nákup
Som spokojná s produktom, len nám dosť veľkú výhradu voči manuálu. Výrobok sa predáva na Slovensku bez Slovenského prekladu,,, dosť smutné.
Renáta V.
12.8.2021
Ověřený nákup
Super cena,spokojnosť!
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.8.2021
Ověřený nákup
Vybrace při ždímaní a motor při roztáčeni hvízdá.
Radek B.
24.2.2021
Ověřený nákup
Cena odpovídá kvalitě,ale pro běžného smrtelníka dostačující.Pere,máchá,ždíme,ale je velmi hlučná.Takže ten kdo nemá na Miele jako já,může být vcelku spokojen.
Jana M.
21.2.2021
Ověřený nákup
Trošku hlučnější při ždímání. Proti,,pochodování,, jsme umístili gumovou podložkou a zdá se že zatím funguje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.2.2021
Heureka recenze
Dobrá cena, pere jak má pokud zvolite ten správný program. Hlučnost,nemá český návod. Nechápu to jak je možné to prodávat bez návodu.
Hlučnost,nemá český návod. Nechápu to jak je možné to prodávat bez návodu.
Eva F.
31.1.2021
Ověřený nákup
Pračka nabízí krátké programy, prádlo je dobře vyprané. Určitě hlučnější při máchání. 😊
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.9.2021
Ověřený nákup
Napriek uvedeným nevýhodám práčku v cene, v akej som kúpil ja (akciová, 180 € včítane 3 r. záruky) odporúčam.
- nedostatočné manuály na uvedenie do prevádzky a obsluhu. Navyše aj tie boli len v cudzích jazykoch (žiadna slovenčina či čeština)
- práčka je hlučnejšia, no nie je to žiadna tragédia a je to ešte prijateľné.
- v porovnaní s našou predchadzajúcou práčkou, na podobnom programe ako na starej, táto práčka (asi) vyperie prádlo o trochu slabšie. A možno je to iba môj subjektívny pocit?
Lubomir U.
23.9.2021
Ověřený nákup
Výrobek cena odpovídá kvalitě absolutní spokojenost
Nízká cena
Lehce zvýšený hluk při ždímání
Roman P.
9.9.2021
Ověřený nákup
naprostá spokojenost, delá co má. Po vychytání pár much, šlape jak má. 😃
Pavel O.
9.9.2021
Ověřený nákup
Trochu hlučnější a pohyblivá oři ždímání...:-)
Jaroslava Č.
9.9.2021
Ověřený nákup
Je sice při vysokých otáčkách ždímání malinko hlučnější, než má bývalá pračka, ale tak prostě zavřu dveře do koupelny. Zatím jsem prala asi jen 4x a vyzkoušela jsem pouze dva programy + nějaké funkce navíc, takže to ještě nemám moc vychytané. Ale zatím jsem spokojená - no nebuďte za 4750 Kč (v akci)...Od této značky mám již mrazák a také jsem spokojená.
je na 7 kg prádla, a přitom je menší než ta předchozí na 5 kg, přehledný display
Petr V.
8.9.2021
Ověřený nákup
Mall.cz ač nemám rád internetové obchody, musím říci klobouk dolů a pračka? Normální pračka co prostě pere a ždímá bez problémů. cena fakt v pohodě a recenze na prd? Byla doba co Candy měla taky recenze na prd.....proč ,přemýšlejte kdo velí trhu. Toť vše.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť
Barbora S.
27.8.2021
Ověřený nákup
funguje na jednotku :D