Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1094701

Concept VP8075

Concept VP8075

Podlahový sáčkový vysavač VP-8075 od české značky Concept s příkonem 700 W a filtrem HEPA 12 v základní výbavě. Hubice na čalounění a štěrbinová hubice se vám budou hodit při úklidu menších nebo hůř dostupných ploch nebo úzkých prostor. Tichý provoz. XL sáček. Doporučujeme pro alergiky a domácnostmi s dětmi. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 899 Kč
Zboží od: MALL
1 899 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti Concept VP8075

  • Perfektní výkon a elegantní design
  • ECO podlahová hubice a turbokartáč
  • HEPA filtr 12 a antibakteriální XL sáček
  • Praktické doplňkové příslušenství
  • Nízká hlučnost

Perfektní výkon a elegantní design

Pokud se vám často stává, že vysáváte pořád dokola a přesto nejste spokojeni s výsledky, pak je pro vás vysavač Concept VP8075 tou správnou volbou. S vysoce účinným motorempříkonu 700 W dosáhnete vždy skvělé čistoty. Používání je snadné a intuitivní díky kompaktnímu tvaru. Elegantní design dělá z tohoto vysavače skvělého parťáka do domácnosti. Výkon můžete pohodlně upravovat díky elektronické regulaci.

ECO podlahová hubice a turbokartáč

Revoluční konstrukce motorů spolu s inovovanými podlahovými ECO hubicemi výrazně zvyšuje účinnost vysávání. ECO podlahová hubice je určená k vysávání koberců, předložek a běhounů. Po přepnutí klapky a vysunutí štětin je vhodná i na tvrdé podlahy. Concept VP8075 má ve výbavě i turbokartáč, který kartáčuje a vysává zároveň a je ideální volbou na všechny typy koberců. Díky jeho velikosti získáte široký záběr a vysávání vám tak zabere méně času.

Věděli jste, že…

Společnost Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů. Jejím cílem je usnadnit lidem v dnešní uspěchané době život a proměnit každodenní úkoly v radost, užitek a zdraví.

HEPA filtr 12 a antibakteriální XL sáček

Concept VP8075 disponuje kvalitním HEPA filtrem 12, který pohltí až 99,9 % roztočů, pylů a bakterií, které se během vysávání mohou dostat zpět do místnosti. Vaše domácnost bude zdravější a provoněná svěžím vzduchem. Praktický je i extra velký sáček o objemu 3 l, vyrobený z moderní SMS textilie. Antibakteriální sáček vyniká několika nespornými výhodami, mezi něž patří vysoké filtrační schopnosti, schopnost odolávat zvýšené vlhkosti a v neposlední řadě také šetří motor.

Praktické doplňkové příslušenství

Vysavači Concept VP8075 nechybí ani praktické doplňkové příslušenství. Parketová hubice se postará o úklid vinylových podlah, parket, plovoucích podlah a linolea a hubice na čalounění vysaje pohovky, křesla, matrace, úložné prostory i postele. Štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem se pak skvěle hodí pro úklid na špatně dostupných místech, např. za nábytkem, radiátory či kuchyňskou linkou.

Další vlastnosti

  • Skvělá volba pro alergiky a domácnosti s dětmi
  • 7 stupňů filtrace
  • Kovové teleskopické trubice
  • Parkování ve vertikální a horizontální poloze
  • Pojistka proti zavření bez sáčku
  • Automatický naviják kabelu

Technické parametry

Příkon 700 W
Sací výkon 15 kPa
Akční rádius 8 m
Délka přívodního kabelu 5 m
Barva červená
Hmotnost 4,4 kg