Intezze ZERO Basic, černá

Intezze ZERO Basic, černá

Za málo peněz si užijete hodně muziky s jednoduchými přenosnými Bluetooth 5.0 sluchátky Intezze ZERO Basic, která hrají vyladěným zvukem bez přespříliš silných basů. Mají handsfree mikrofony, 4h výdrž na nabití, nabíjecí 280mAh box pro 2 plná nabití a vestavěná ovládací tlačítka. Celý popis

Barva

default
default
default
default
default
299 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
285 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2730055001

Recenze (0)

Eva N.
11.1.2021
Ověřený nákup
Za málo peněz hodně muziky :)
Jiří V.
1.1.2021
Ověřený nákup
Výborně drží v uších,výborný zvuk.za ty peníze super
Jaroslav Ž.
7.1.2021
Ověřený nákup
Hrajou výborně
Petra N.
1.1.2021
Ověřený nákup
Za tuto cenu výborný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Ověřený nákup
zvuk x cena supr
Barbora S.
16.3.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2021
Heureka recenze
Super zvuk,dobre drzi v uších.
Daniela K.
8.1.2021
Ověřený nákup
Výborné slúchadlá, za tie peniaze som sa obávala kvality zvuku ale je naozaj pekná, nešuštia a veľmi dobre tlmia zvuky okolia. Výdrž batérie je tiež fajn. Pomer cena kvalita na výbornú, osobne som veľmi spokojná.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Ověřený nákup
Super sluchátka, objednávala som ich pre otca, takže nepotrebuje nejaké dunivé basy, čo mi pri týchto absolútne nevadí. Odporúčam
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Ověřený nákup
pomer kvalita cena super
Karel K.
27.12.2020
Ověřený nákup
koupil jsem je drahé polovičce do práce ,hrají překvapivě dobře i dobře drží ,tak je nejspíš zabavím pro sebe , za tu cenu a jak hrají jim i lecos odpustím,protože je nepotřebuji aby fungovaly celý den
hrají překvapivě výborně
dobře drží
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.4.2021
Ověřený nákup
Dcera je nadšená, fungují jak mají
Helena K.
15.3.2021
Ověřený nákup
Splnil mě očekáváním za ty peníze to de.pro mně postačující
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.3.2021
Ověřený nákup
za cenu odpovidajici kvalita. Jako handsfree do prace, aby byly obe ruce volbe staci. Jeste kdyby sel obchod do sebe a prizpusobil se aspon docasne v tehle dobe ostatnim eshopum, ktere za stejnou cenu dodaji bez poplatku za dopravu. Druha stejna uz jsem koupil v Datartu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2021
Heureka recenze
Za tu cenu super. Úplně stačí na občasné telefonování či poslech. Fungují dobře.
Zdá se mi, že se při nepoužívání vybíjejí.