JBL Tune 500BT bezdrátová sluchátka, bílá

JBL Tune 500BT bezdrátová sluchátka, bílá

Akce
JBL TÝDEN: Získejte dodatečnou slevu 10 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu CZTSJBL10 ve 2. kroku objednávky v košíku (platí od 22. 2. do 28. 2. 2021 nebo do vyprodání zásob)!
Bezdrátová Bluetooth sluchátka s výdrží baterie až 16 hodin. Díky vestavěnému mikrofonu si vyřídíte telefonní hovory hands-free, nebo se připojíte k hlasovému asistentovi Siri nebo Google Now – ovládání je umístěno přímo na sluchátku. Vaši hudbu zpracuje JBL T500BT s hlubokými basy JBL Pure Bass.
Celý popis

Barva

default
default
default
default
1 349 Kč
999 Kč
-25%
Doprava zdarma
Platí do 28.2.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem poslední 1 kus

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
1.3.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1288939002

Recenze (0)

Hanka K.
18.2.2019
Ověřený nákup
Jsem spokojená, zvuk parádní, i když jsem ho čekala o malinko lepší. Jsou dobře skladovatelné, baterka dlouho vydrží. Doporučuji :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.10.2020
Ověřený nákup
Kvalita zvuku parádní.
Jednoduché připojování k zařízením
Připojené dvě zařízení naráz
Mám pocit, že výdrž baterie je i více jak 16 hodin
vhodné i pro sportování
Při připojení na MS teams nebo Zoom se zvuk velice seká a člověk, který zrovna mluví zní jak robot (ozkoušeno na více zařízeních není to chyba mého zařízení)
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.2.2021
Ověřený nákup
Za mňa najlepšie sluchátka aké som kedy mala. Som spokojná
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.2.2021
Heureka recenze
Dobrý zvuk Hlasitě Dobře sedí Možnost příjmu ze 2 zařízení
Špatná konektivita se zařízeními Nemají ochranu proti dešri
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2021
Heureka recenze
Kvalitní zvuk Hezký design
Jakub M.
19.1.2021
Ověřený nákup
Super sluchátka, hrajou fakt dobře.
Patrik R.
17.1.2021
Ověřený nákup
perfektný zvuk
marcel z.
6.1.2021
Ověřený nákup
vyborny zvuk . Dobre sa pouzivaju na handfree k mobilu
Milena K.
6.1.2021
Ověřený nákup
Krásná jemná sluchátka. Snadná instalace :). Chytají se na více přístrojů najednou, jsou-li tam instalována:). Kupovala jsem pro 9 letou dceru. Sedí perfektně mě i jí. Zvuk je super! :)
David P.
5.1.2021
Ověřený nákup
Výborný zvuk
Tereza I.
4.1.2021
Ověřený nákup
Super
Marek S.
3.1.2021
Ověřený nákup
Výborně hrají, perfektní dosah, dlouhá výdrž.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2021
Heureka recenze
dobrý zvuk měkké na uši spárování s tv samsung bez problémů
Fanda P.
3.1.2021
Ověřený nákup
Dobrý poměr kvalita/cena
Dobře drží na hlavě
Hezký zvuk
Katarína T.
2.1.2021
Ověřený nákup
Už máme 2 takéto isté a používajú ich synovia, sú spokojní.