Niceboy HIVE pods 2 bezdrátová sluchátka

Niceboy HIVE pods 2 bezdrátová sluchátka

Drobné špunty se skvělými zvukovými vlastnostmi a odolností IPX5 vůči vlhkosti – to jsou bezdrátová Bluetooth 5.0 + EDR sluchátka Niceboy HIVE pods 2, která bodují MaxxBass technologií i výdrží na nabití 6,5 h. Díky nabíjecímu pouzdru se výdrž dostává na 35 h. Sluchátka jsou vhodná i jako handsfree. Celý popis
2 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 149 Kč
-53%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1415026

Recenze (0)

Ondřej K.
10.2.2021
Ověřený nákup
Dosah cca těch 10m vzdušnou čarou dal už vypadává signál až do 30m pak už nehrají vůbec výdrž přibližně těch 6hodin někdy se automaticky nepřipojí když se vydají z krabičky ale jinak hrají super 🤩
Bestlog s.r.o. B.
12.1.2021
Ověřený nákup
Výborný výrobek, funguje i s iPhone 10XS Max úplně bez chyby, jako i s dalšími přístroji. Také se přizpůsobí většině tvarů uší,dobrá výdrž baterie.
Václav B.
30.12.2020
Ověřený nákup
Sluchátka radost udělala, vše ok, co ale rozhodně pochválit nemůžu a ani nechci je přepravní firma kterou má Mall.cz vyjednanou.. Nespolehlivé, dodání o několik o několik dnů resp týdnů mimo smluvený termín.. Nechápu proč zrovna z tímhle přepravcem jakým je WEDO mají smlouvu!!! Jak uvidíte wedo přepravce, nic neobjednávejte, se také nemusíte dočkat.
Lucia Miriam M.
23.12.2020
Ověřený nákup
kupovala som ich pre seba pred pol rokom a bola som natoľko spokojná, že som ich kúpila aj ako darček niekomu inému. Super blokovanie vonkajších šumov, super zvuk a výborná výdrž. Odporúčam👍🏻
kvalita zvuku
výdrž batérie
rýchlosť nabíjania
blokovanie vonkajších šumov a zvukov
rýchle a jednoduché párovanie/pripájanie
niekomu môže prekážať že sú dotykové
Maroš Č.
27.3.2020
Ověřený nákup
zvuk je fajn, konstrukcia je tiez fajn, vydrz je super, v miestach kde je rusenie samozrejme sa im velmi nedari, obcas sa ale odpoja no da sa to vyriešiť rychlo vlozenim do krabicky a vybranom von, sparuju sa rychlo, oneskorenie nie je citelne, na sport vhodne
plánujem reklamáciu. pravé slúchadlo hrá veľmi ticho po čase a nevyriešilo to ani factory reset
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.5.2021
Heureka recenze
Zatím jsem na nic nepřišel
Peter M.
16.5.2021
Ověřený nákup
Dcera je velmi spokojna :)
Martin B.
6.4.2021
Ověřený nákup
Koupeno pro dceru. S kvalitou zvuku i dosahem signálu je spokojená. Nepozoruje zpoždění za obrazem. Sluchátka se dodávají se třemi velikostmi špuntů, drží v uších dobře i při pohybu. Sluchátka si pamatují 2 zařízení.
Andrea C.
6.4.2021
Ověřený nákup
Trochu som sa natrapila so spárovaním s telefónom, ale odvtedy to ide v pohode. Zvuk priemerný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.3.2021
Ověřený nákup
Sluchátka jsou super. Hrajou výborně. Není co vytknout.
Petra U.
16.3.2021
Ověřený nákup
Zvuk velmi dobrý, jednoduché ovládání, výdrž přehrávání vynikající, tlumí okolní zvuky, v balení špunty na výměnu. Za skvělou cenu hodně radosti i kvality.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2021
Ověřený nákup
Pomer cena/výkon som veľmi spokojná, skvelo sedia v ušiach, sú elegantné a ľahko ovládateľné.
Mária J.
6.3.2021
Ověřený nákup
Veľmi kvalitný zvuk a odhlučnenie okolia
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Ověřený nákup
Zvuk je ucházející. Naopak nošení je velice nepohodlné a až bolestivé z důvodu velkého rozměru těla sluchátek. Déle jak hodinu se v mém případě nedají nosit. Po této době přichází nepříjemná bolest vnějších částí uší. Přešel jsem raději zpět k sluchátkům, které jsem používal před pořízením těchto.
Ucházející zvuk
Velikost těla sluchátek
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.2.2021
Heureka recenze
Výborný zvuk Automatické vypínání a zapínání Dobře drží v uších Česká značka
Občas se omylem dotknu tlačítka na sluchátkách a zastavím přehrávání