Richard Bergendi Temperovač čokolády 1,5 l
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky … regulace do teploty 60 stupňů, s 1,5 l nerezovou vyjímatelnou nádobou s víkem.
Celý popis
Popis
Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky … regulace do teploty 60 stupňů, s 1,5 l nerezovou vyjímatelnou nádobou s víkem. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem. 230V / 80W. Rozměry 23×26cm, výška 13,5cm, objem 1,5l.
Teploty pro různé druhy čokolády:
- 28–29 stupňů bílá čokoláda
- 30–31 stupňů mléčná čokoláda
- 31–32 stupňů hořká čokoláda
Jak používat roztápěč čokolády:
1.Topenie
- -na výrobu pralinek, polev je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň obsahující 32% kakaového másla
- Nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je nutné
- -vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak je čokoláda nefunkční
- Vyplňte nádobu do 2/3 polevou nebo čokoládou a nastavte teplotu více než 50 stupňů. Při tání se ujistěte, že teplota nepřesáhla 45–50 stupňů. Může to trvat několik minut, než se zcela veškerá poleva roztaje.
2. Chlazení
- -pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26–28 stupňů přidáním zbývajících kousků čokolády
- -Pak krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu -to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků – umění temperevanie čokolády