10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12680173

Richard Bergendi Temperovač čokolády 1,5 l

Richard Bergendi Temperovač čokolády 1,5 l

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky … regulace do teploty 60 stupňů, s 1,5 l nerezovou vyjímatelnou nádobou s víkem. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 333 Kč
Zboží od: Beneo
1 333 Kč
S novou kartou za

Popis

Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky … regulace do teploty 60 stupňů, s 1,5 l nerezovou vyjímatelnou nádobou s víkem. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem. 230V / 80W. Rozměry 23×26cm, výška 13,5cm, objem 1,5l.


Teploty pro různé druhy čokolády:

  • 28–29 stupňů bílá čokoláda
  • 30–31 stupňů mléčná čokoláda
  • 31–32 stupňů hořká čokoláda

Jak používat roztápěč čokolády:

1.Topenie

  • -na výrobu pralinek, polev je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň obsahující 32% kakaového másla
  • Nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je nutné
  • -vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak je čokoláda nefunkční
  • Vyplňte nádobu do 2/3 polevou nebo čokoládou a nastavte teplotu více než 50 stupňů. Při tání se ujistěte, že teplota nepřesáhla 45–50 stupňů. Může to trvat několik minut, než se zcela veškerá poleva roztaje.

2. Chlazení

  • -pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26–28 stupňů přidáním zbývajících kousků čokolády
  • -Pak krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu -to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků – umění temperevanie čokolády