AfterShokz Trekz Titanium, modrá

AfterShokz Trekz Titanium, modrá

Sportovní bezdrátová sluchátka AfterShokz Trekz Titanium přenáší zvuk přes lícní kosti, uši tak zůstávají otevřené okolním zvukům, tím je zajištěno bezpečí při sportovních aktivitách. Bluetooth konektivita, funkce Handsfree, ovládání hlasitosti, ochrana proti potu, prachu a dešti, výdrž baterie až 6 hodin, sluchátka jsou flexibilní, odolná a lehká. Celý popis

default
default
default
default
3 250 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 490 Kč
-23%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 892053001

Recenze (0)

Juraj G.
2.4.2017
Ověřený nákup
Sluchatka NEJSOU cela s titanu,pouze tylni most, nejvice namahana cast- OHYB K LICNI KOSTI je cely z plastu a uz se mi zlomily na STEJNEM MISTE u minule generace i u NEJNOVEJSI generace ,,TITANIUM TREKZ" Reklamace se NEUZNAVAJI, nastesti mam koupene TRI KUSY,ale jejich lamavost (ne poruchovost) rapidne stoupa stejne jako jejich cena 3.250,-pri zahajeni prodeje -v akci 2.950,- ...nyni se cena sluchatek pohybuje 4.000,- az 4.200,-..pockam si az budou opravdu NEZNICITELNE a budou stat 6.000,- Pote uz snad zacnou uznavat i REKLAMACE.. protoze kousek plastu a kousek titanoveho dratu je opravdu tristni zalezitost pro fajns'mekry. Utes'uji se pouze tim ze vzdy dojde u nejnovejsiho modelu k dilcim zlepsenim takze drzim palce at to priste vyjde OPRAVDU NA 100'/.
Tomáš F.
8.10.2018
Ověřený nákup
Ten zvuk sice není naprostý top, ale je opravdu výrazně lepší, než jsem u téhle technologie čekal. Výdrž je skvělá.
Vanja D.
4.4.2018
Ověřený nákup
Vzdycky znovu odkladate datum doruceni. tento raz sem cekal tyden. Uz nikdy u vas nenakoupim
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.10.2017
Ověřený nákup
Vyzkoušeny při běhu - vynikající. Zvuk je dobře slyšet a zároveň i okolí. Sluchátka dobře drží a nepřekáží ani čelence.
Lada T.
9.2.2017
Ověřený nákup
Zvuk - opravdu to funguje a velice dobře.Nic nemáš v uších, ale přesto je hudba pěkná, krásně slyšet. Výborně je rozumět mluvenému slovu. Hudba je dobře slyšet, ale i zvuky z okolí. - Hodně je používám i při telefonování. - Audiofil by asi nebyl úplně happy, ale pro mě nad míru dostatečné - Pokud si pohneš sluchátkama dál od ucha, dost se změní charakteristika zvuku – plechový „zvuk“. Konstrukce - Výborně drži na uších (no, okolo uší) při běhu. - Absolutně žádný problém s brýlemi - Lehké. Mínus • Most za hlavou (přes krk) nejde zmenšit. Trochu mi do toho občas naráží límec bundy a někdy sluchátka posunul od uší směrem ke tváři (pak se zhorší kvalita zvuku) Ovládání - paráda. Není co vytknout
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.9.2016
Ověřený nákup
vyborne sluchadla
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.9.2016
Ověřený nákup
Splnila očekávání. Lehká, dobře ovladatelná, spárování rychlé, přenos zvuku velmi dobrý. Konečně nemám bazén v uších :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.8.2016
Ověřený nákup
Zatím super
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.7.2016
Ověřený nákup
Doporučuji,jsou opravdu super!Při jízdě na kole slyšíte i auta a vše ostatní,ale neruší Vás to.Takže bezpečné poslouchání hudby.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.7.2016
Ověřený nákup
Říká se, že nejsou pro každého, protože ne všichni tento způsob přenosu zvuku snesou, ale osobně nevidím žádná slabá místa. V kombinaci s iOS (iPhone, iPad) snadné párování, žádná latence. Pro optimální výkon to chce najít také optimální polohu na hlavě. Vynikající, pokud potřebujete vnímat okolí... na kole, hlídat děti a pod., fajn na pohyb nebo do posilovny. Koupil bych znovu. EDIT po 17 měsících používání: musím bohužel upravit hodnocení, protože po necelém roce a půl se slabé místo objevilo, praskl rám v ohybu těsně nad sluchátkem. Vypadá to na konstrukční vadu — v tom místě je rám pouze z plastu a jde o relativně namáhanou část. Podotýkám, že sluchátka jsem nepřenášel ani neskladoval v originálním pouzdře, při tom by byla právě tato část namáhaná ještě víc; používal jsem je prakticky výhradně při tréninku na rotopedu. Proto mě poněkud zaráží drzost, s jakou byla reklamace zamítnuta pro „nesprávné používání“. Opravdu netuším, jak se k těmto sluchátkům chovat šetrněji. Hodnocení jednou hvězdou odráží skutečnost, že pokud se zmíněná konstrukční vada projeví, jsou sluchátka k ničemu, neb je nelze reklamovat. Další verzi tedy kupovat nebudu, i přes zjevné výjimečné dobré vlastnosti — v této cenové relaci mě jaksi nebaví kupovat každý rok nová.
Juraj G.
21.5.2016
Ověřený nákup
Prosby byli vyslyšeny a Aftershokz svoji čtvrtou generaci supraurálních hedset-hansfree sluchátek pojaly opravdu navážno. jednak došlo oproti předchozím generacím ke zlepšení reprodukce zvuku-hlavně v nízkofrekvenčním poli tj. basová složka. (pokud ale chcete a OPRAVDU TOUŽÍTE po BASS BOOSTU, výrobce přibalil do originálního balení "špunty do uší". po jejich použití se s těmito sluchátky nemohou měřit žádná sluchátka a to ani Beats by DR. DRE).Použitím špuntů ale příjdete o možnost vnímat okolní prostředí..jednoduše řečeno nikdy bez špuntů nedosáhnete plnohodnotné reprodukce NEJHLUBŠÍCH BASŮ.Nadruhou stranu slyšíte hovor/ hudbu a zároveň varovné signály troubení, míjející vozidla a to co se děje za i kolem vás v bezprostřední blízkosti. Jako další PODSTATNÉ VYLEPŠENÍ je pohodlnější nošení, jelikož byl přepracován záhlavový můstek- zredukovaná plocha a celkové zpevnění konstrukce.Oproti předešlým generacím jež byli celoplastové-potažené nano nástřikem odpuzujícím pot a vlkost(déšť). Poslední generace je KOMPOZIT - půl plast půl titan (rozumějme titanový drát obalený plastem) tzn. sluchátka se nyní nelámou vejpůl hlavně při nižších teplotách blížící se k nule, kdy docházelo ke křehnutí plastu a k praskání nebo k TOTÁLNÍMU rozlomení.nyní je vše již zcela variabilní-flexibilní. tato generace jednoduše vznikla jako zpětná vazba od vlastníků předešlých generací (....toto chceme jinak, toto chceme tak..a toto tam nechceme vůbec- a výrobce se řídil příslovím NÁŠ ZÁKAZNÍK NÁŠ PÁN) ...a výsledkem jsou naprosto famózní sluchátka alá STAR TREK které přenáší zvuk zkrz lícní kost do tekutiny vnitřního ucha a zcela tak "obchází" zvukovod .. Příklad za všechny moje naprosto HLUCHÁ babička slyšela telefoní hovor po nasazení sluchátek ČISTĚ a JASNĚ (myslím že každý pochopí kam tím mířím) k poslechu prostě nepoužíváte zvukovod tzn. kladívko/kovadlinku/třmínek.poslechem si prostě nepoškozujete konvenční sluch NUTNO dodat že sluchátka vznikly jako většina nejlepších věcí (mikrovlnka,suchý zip či teflon) tzn. vychází z využití vojenské technologie taktického komunikátoru speciálních jednotek které již od roku 2008 (tehdy ještě privátní sektor nevěděl vůbec která bije) používájí NEAVY SEALS, REANGERS jednotky DELTA FORCE, RUSKÝ SPECNAZ i IZRAELSKÝ SAJRET MATKAL.. Budoucnost zkrátka klepe na dveře kdy konvenční sluchátka budou zkrátka pasé. moje hodnocení je jednoduše maximální 10/10. a jsem zkrátka zvědav co AFTERSHOKZ vymyslí příště, jako další krok.