10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 34281052

Vakuovací sáčky Sous Vide hladké 150x200 mm 100 Ks

Vakuovací sáčky Sous Vide hladké 150x200 mm 100 Ks

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
1,90 Kč s DPH/ks Vhodné do komorových vakuových baliček Celý popis
190 Kč
190 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

24.5.2024 na výdejním místě
24.5.2024 - 27.5.2024 na vaší adrese

Popis

Vakuové sáčky SOUS VIDE HLADKÉ

 

Do komorových vakuových baliček.

 

Sáčky jsou vyrobeny ze speciální fólie (PET/CPP 52 mikronů) vhodné pro vakuové balení, která je navíc odolná vůči vlhkosti a vysokým teplotám vaření.

 

Technika SOUS VIDE spočívá ve vaření potravin v předem uzavřených vakuových sáčcích. Potraviny v sáčcích jsou umístěny ve vodní lázni při kontrolované teplotě – pod 100°C. Díky vakuovému balení nedochází při vaření k poškození přirozené struktury pokrmu a tím se snižuje redukce výstupního produktu. To zaručuje stálou a vysokou kvalitu připravovaných pokrmů. SOUS VIDE také omezuje srážení potravin, díky čemuž nedochází ke ztrátě hmotnosti výrobku, a tím je pokrm šťavnatější. Potraviny vařené v SOUS VIDE ve vakuově uzavřených sáčcích také neztrácejí své aroma ani nutriční hodnotu, zachovají si vitamíny, enzymy a přírodní šťávy, zůstávají jemné a šťavnaté. Metoda SOUS VIDE umožňuje prodloužit dobu přípravy pokrmu tak, aby se zvýšila jeho měkkost při zachování jeho vynikající chuti.

 

Výhody sous vide vaření ve vakuu

 

– menší snížení výstupního produktu na cca 10 % oproti 20 % při tradičním vaření

– prodloužení trvanlivosti

– ochranný obal chrání výrobek před vzduchem a dalšími negativními faktory, což zabraňuje rozvoji aerobních bakterií

– potraviny si zachovají všechny nutriční hodnoty, vitamíny a minerály

– není třeba používat velké množství bylinek a koření

– přírodní šťávy zůstávají v potravinách zachovány

– veškeré pachy doprovázející tradiční vaření jsou eliminovány