Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1104970

Whirlpool vestavná horkovzdušná trouba OAKZ9 6200 CS IX + záruka 5 let na motor ventilátoru

Whirlpool vestavná horkovzdušná trouba OAKZ9 6200 CS IX + záruka 5 let na motor ventilátoru

Okamžitá sleva
AKCE: Získejte slevu 5 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu 5RENEWAL22C v košíku (platí od 8. 8. do 4. 9 2022 nebo do vyprodání zásob)
Vestavná horkovzdušná trouba Whirlpool OAKZ9 6200 CS IX v energetické třídě A+ využívá profesionální technologii 6. smysl. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už udělá vše ostatní. Navíc disponuje oblíbenou samočistící funkcí SmartClean.
Celý popis
Ušetříte 7 151 Kč 14 890 Kč
7 739 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 7 151 Kč 14 890 Kč
7 739 Kč
Jiní prodejci
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
20.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
K doručení lze objednat výnos až do bytu, odbornou instalaci nového spotřebiče nebo odvoz starého spotřebiče
Odbornou instalaci vestavěných spotřebičů zajišťuje společnost Global Assistance. Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jaromír N.
20.4.2022
Ověřený nákup
Zatím jsem hrubě nespokojený protože návod v češtině, nebo slovenštině nebyl přiložený. Ukrajinsky, Dánsky, Norsky a pod neumím. Trouba je zatím odstavená Byl bych rád, kdyby jste mě návod v pdf poslali. Zatím jsem objevil návod, který lze pouze číst a ne tisknout Děkuji
Jan V.
5.4.2021
Ověřený nákup
zatím v záběhu
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Heureka recenze
nevysouvací rošt
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2022
Ověřený nákup
Velká spokojenost ,jednoduché ovládání . Jsem nadšena překvapila .
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2022
Heureka recenze
Tichý
Návod v češtině
Václav Z.
12.5.2022
Ověřený nákup
Výborná trouba. Rychle se nahřeje, jednoduché ovládání... jsem spokojen.
Magda V.
21.4.2022
Ověřený nákup
Výborná. V provozu první měsíc a nemá chybu. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.4.2022
Ověřený nákup
Doručeno bylo hoooodne dlouhe.Ne jsou schopne najit platbu a odeslat zboži.
RNDr. Jarmila P.
8.2.2022
Ověřený nákup
Zakupil som produkt aj s vynosom a montazou, produkt funguje jak ma. Monter mi najprv povedal ze je chory na antibiotikach a ze ci by nemohol prijst uz dnes, lebo zajtra chce ist na nemocensku, na co som ho odmietol, ze nech si doberie antibiotika a nech poslu niekoho ineho. Na dispecigu mi povedali ze nikoho ineho nemaju, tak ze pockam tyzden. Po tyzdni pan monter prisiel, produkt namontoval, na mieste potvrdenie nevydal, s tym ze potvrdenie zasle emailom, coz sa doposial nestalo. Od tej doby je uz viac ako 2 tyzdne.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.1.2022
Heureka recenze
Tichý chod,velmi jednoduché ovládání, při pečení velmi horký ovládací panel,jinak za mě doporučuji
Romana K.
10.1.2022
Ověřený nákup
peče rovnoměrně, tichoučká- snad to vydrží i déle
zatím extra tichá
velký vnitřní prostor
funkcí tak akorát
ovětlení - u více plechů jde vidět pouze na ten nejvýše položený
hodně svítící dispej (noční osvětlení kuchyně :-))
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.11.2021
Heureka recenze
perfektní, peče výborně intuitivní ovládání bez otisků prstů
Marta B.
24.11.2021
Ověřený nákup
vypadá perfektně, funguje perfektně, za mě spokojenost
Martin M.
21.11.2021
Ověřený nákup
Perfektní, 6ty smysl je dobrý jen to chce trenink a naucit se plně vyuzivat
Jana B.
18.11.2021
Ověřený nákup
Je skvělá