Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1116743

Morphy Richards MR-734050

Morphy Richards MR-734050

Vysavač pro suché sáníbezsáčkovém provedení vám ulehčí úklid díky možnosti nastavení 3 různých režimů úklidu, ruční, tyčový a svislý pro těžko přístupné oblasti. Akumulátorový vysavač Morphy Richards MR-734050 se pomocí praktického příslušenství efektivně zbaví i silně zaneseného nepořádku. Celý popis
Produkt se již neprodává
6 024 Kč
Zboží od: MALL
6 024 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti vysavače Morphy Richards MR-734050

  • Bezdrátový akumulátorový provoz
  • 3 režimy: tyčový, ruční a svislý pro těžko přístupné oblasti
  • Kvalitní příslušenství
  • 3 nastavení rychlosti
  • 60 minut provozu


S vysavačem Morphy Richards MR-734050 vám bude úklid odsýpat

Už skončily doby, kdy jste se museli při úklidu bytu lopotit od zásuvky k zásuvce a přitom se zamotávat do přívodního kabelu od vysavače. S akumulátorovým vysavačem Morphy Richards MR-734050 už půjde vše hladce a elegantně. Flexibilně se budete moci pohybovat po bytě a využívat výhod bezdrátového sání. Díky tomu vše s přehledem stihnete do 60 minut výdrže baterie. Tato 32,4V lithium-iontová baterie dosáhne nabití již za 4 hodiny, kdy bude vysavač opět připraven k výkonnému luxování. Indikátor baterie přitom včas upozorní na aktuální stav nabití. S praktickým úchytem na stěnu a zároveň nabíjecí stanicí už bude přístroj vždy 100% připraven.

Čisté podlahy na první dobrou

S vysavačem Morphy Richards MR-734050 bezchybně vyluxujete nejen velké podlahové plochy, ale i úzké prostory mezi nábytkem nebo záhyby čalounění, například u autosedaček. K tomu vám ideálně poslouží 3 různé režimy vysávání. Pokaždé si budete moci zvolit ruční provedení akorát padnoucí do dlaně, které jednoduše odstraní nečistoty na nábytku, v kuchyni nebo klávesnici. Při nasazení štěrbinového nástavce bezpečně vyluxujete i obtížně dosažitelná místa, navíc díky sklopitelné rukojeti se opravdu dostanete všude. Tento bezsáčkový vysavač je dodáván s řadou praktických příslušenství včetně prachového kartáče a nástavce na potažený nábytek.

Věděli jste, že…

Historie značky Morphy Richards sahá hluboko do minulého století, kdy ji v roce 1935 založili ve Velké Británii pánové Donald Morphy a Charles Richards. Dnes patří značka k lídrům na světovém trhu díky funkčnímu designu a nejvyšším výrobním standardům svých produktů.


Morphy Richards MR-734050 zohledňuje stav znečištění

Tyčový vysavač Morphy Richards MR-734050 dokáže velmi efektivně díky 110W motoru odstranit téměř jakýkoliv nepořádek. Pomocí třech úrovní výkonnostního nastavení vždy zvolíte rychlosti podle stavu a znečištění vysávaného povrchu. Speciálně turbo režim se snadno zbaví i těch nejodolnějších nečistot hluboce zanesených v koberci.

Promyšlený design

Při přenášení spotřebiče po bytě jistě oceníte hmotnost vysavače Morphy Richards MR-734050, která právě tuto manipulaci bere v potaz. Lehký snadno přenositelný design vám ulehčí úklid a údržbu, kterou o mnoho uspíší i bezsáčkový systém0,5litrovou nádobou na prach a nečistoty. Tu už stačí jenom po naplnění jednoduše vysypat do koše.

Vlastnosti

  • Modrošedé provedení
  • Plastové provedení trubek
  • Indikátor vybití baterie
  • Pro všechny typy podlah

Technické parametry

Napětí 32,4 V
Doba provozu 60/25/20 minut
Doba nabíjení 4 hodiny
Typ baterie Lithium – Iontový
Objem nádoby na nečistoty 0,5 l
Hmotnost 3,4 kg

Příslušenství

  • Držák na stěnu s nabíječkou
  • Kloubová rukojeť
  • Štěrbinový nástavec
  • Nástavec na čalounění
  • Prachový kartáč

Odkazy