Saturn Tyčový bezsáčkový vysavač ST-VC 1299

Saturn Tyčový bezsáčkový vysavač ST-VC 1299

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Novinka
Bezsáčkový vysavač Saturn ST-VC 1299 • Výkon: 600 W • Délka přívodového kabelu 5M • Jmenovité napětí: 220–240 V • Jmenovitý kmitočet: 50 Hz • Jmenovitý proud: 2.7 A • HEPA filtr na vstupu • 5-ti stupňovitý systém filtrování • Оbjem kontejnéru do vysavače: 0.5 L Celý popis
735 Kč
699 Kč

Již se neprodává

Doručení na adresu nedostupné

Zboží partnera KTD iHome s.r.o.

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100036033443

Hodnocení (42)

84 %
526 x
47 x
33 x
23 x
13 x

Recenze (17)

Všechny recenze
Tomáš L.
Velmi výborná volba.Minimalni váha, snadno ulozny a co je nejlepší ze všeho, že má opravdu sílu vůči povrchu koberců.Take je možné ruční vysavač a ty méně pristupne místa také máte možnost uklidit.
Pavlína T.
Zatím spokojená

Hodnocení (42)

84 %
526 x
47 x
33 x
23 x
13 x

Recenze (17)

Tomáš L.
8.1.2021
Ověřený nákup
Velmi výborná volba.Minimalni váha, snadno ulozny a co je nejlepší ze všeho, že má opravdu sílu vůči povrchu koberců.Take je možné ruční vysavač a ty méně pristupne místa také máte možnost uklidit.
Pavlína T.
8.1.2021
Ověřený nákup
Zatím spokojená
Martina Š.
7.1.2021
Ověřený nákup
Vše funguje jak má. Byl to dárek pro babičku k Vánocům a je nadmíru spokojená
Josef T.
1.1.2021
Ověřený nákup
Dobře skladny diky své velikosti, účel vysavani plní na výbornou
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2020
Ověřený nákup
Za málo peněz, hodně muziky. Vysaje úplně všechno. Bateriják už nikdy více. Vydržel rok a stál 3x tolik.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2020
Ověřený nákup
dobrý tah,lehký,ale na větší koberce je slabší-chybí rotační kartáč
Vladimír M.
17.12.2020
Ověřený nákup
Dobrý poměr cena výkon.
Jana T.
11.12.2020
Ověřený nákup
Jsem spokojená, plní svůj účel, navíc je dizainově moc pěkný 👍😁. Malý a lehký. Pořád při ruce 😊. Spokojenost jak s produktem, tak s obchodem i dodáním. Vše OK...... doporučuji 👍😊
Překvapilo mě, jak dobře vysává ságy koberce.....na 1👍😁
Trochu hlučný, ale vůbec nevadí ☺️
Jiri Z.
30.11.2020
Ověřený nákup
Zatím šlape a hezky pomáhá
Romanka R.
30.11.2020
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.11.2020
Heureka recenze
lehce složitelný,lehký,dobře vysává,5m šnůra je fajn
Stefanie T.
10.11.2020
Ověřený nákup
Sice levni ale špatní netahá tak jsk by mel
Jana J.
7.11.2020
Ověřený nákup
Výborný ruční vysavač,jsme velice spokojený.
Je lehký, účinný, cenově dostupný.
Kratší kabel, hlasitější
Dana H.
3.11.2020
Ověřený nákup
Pro běžné luxování je dostačující, lehký, dobře ovladatelný, jsem spokojená.
Miloslava K.
2.11.2020
Ověřený nákup
tyčku jsem musela přilepit izolepou, samanedrží