LAMAX Storm1

LAMAX Storm1

Parťák-reprák do deště i do sněhu? Tak to je 40W Bluetooth 5.0 reproduktor s 15 h výdrží LAMAX Storm1 z rodiny outdoor zařízení s krytím IP67 a pogumovaným tělem. Zahraje i v náročnějších podmínkách skvělým zvukem a nadstandardním výkonem. Nabízí 3 režimy zvuku včetně prostorového, funkci TWS a handsfree. Celý popis
3 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 890 Kč
-45%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
1.8.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1410881

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
11.5.2021
Ověřený nákup
+ zvuk silný + dlouhá výdrž + líbí se mi vzhled - dost těžké, na nošení sebou nepohodlné - mírně škvrčí (ale většinou to není patrné) - u ovládání hlasitosti mi chybí možnost postupného snižování hlasitosti, rozdíl mezi jednotlivými stupni je příliš velký - mám problém s uspořádáním tlačítek na reproduktoru, často zmáčknu špatné, škoda, že ovládání hlasitosti není oddělené od ostatních, a obě tlačítka u sebe - při zapnutí se pustí výbuchem zvuku, nepodařilo se mi zjistit, jak spustit potichu , vždycky se leknu Ovládání není tedy úplně friendly, zvažovala jsem vrácení, nakonec jsem si ho nechala, protože se mi nechtělo hledat jiný, a zvuk je uspokojivý
Josef K.
1.7.2020
Ověřený nákup
V této cenové kategorii výborný zvuk (nemám porovnání s jinými)
dlouhá výdrž baterií
konstrukční odolnost
Jednoduché automatické párování
3 zvukové nastavení, vhodné pro hudbu i mluvené slovo
Po nastavení automatického ukončení přehrávání v mobilu se po chvíli nedetekování příchozího signálu, repráček vypne bez přehrání zvuku při zapínání/vypínání (výborné, ráno není nutné ho ručně vypínat…
při přehrávání z mikro SD nelze při více hudebních souborech mezi nimi přeskakovat a musí se přehrávání ručně vypnout, jinak se přehrává stále dokola ve smyčce
Pavel K.
4.2.2020
Ověřený nákup
podle recenzi ostatních jsem volil tento. Žádné zkušenosti s bluetooth reproduktory nemám. Tento mi připadá dobrý. Příznivá cena oproti JBL.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.7.2021
Heureka recenze
Skvěle hraje, dobrý hutný zvuk
Jiří S.
29.5.2021
Ověřený nákup
Nemohu zatím posoudit tento reproduktor. Na první odzkoušení si myslím,že si pustit venku muziku např. z mobilu je plně vyhovující.
Václav M.
20.2.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojen,ale do vysoké spokojenosti mě vtomto modelu chybí rádio. Předchozí model se slabším výkonem rádio má.
Dávid M.
18.2.2021
Ověřený nákup
Super zvuk, basy, effect 3D
David V.
4.2.2021
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.1.2021
Ověřený nákup
Sme spokojni. Sice ma slabe basy, ale tak za tu cenu ok.
Markéta K.
5.1.2021
Ověřený nákup
Za málo peněz hodně muziky:o) Jsme velmi spokojeni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Ověřený nákup
výborný zvuk
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2020
Heureka recenze
skvělý zvuk
Renata J.
10.12.2020
Ověřený nákup
rychlé vyřízení, spokojenost:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.11.2020
Ověřený nákup
Vynikajúci reproduktor, bol to darček do práce na stavbách, splní všetky očakávania, maximálna spokojnosť!
Antonín T.
16.10.2020
Ověřený nákup
Výborný ale moc hluku,jak napovídá název Storm Nečekejte. Je to outdoor spíše stormeček.