Sony CyberShot DSC-HX60 Black (DSCHX60B.CE3)

Sony CyberShot DSC-HX60 Black (DSCHX60B.CE3)

Fotoaparát s 20,4 Mpix a 30× optickým zoomem – Sony CyberShot DSC-HX60 Black (DSCHX60B.CE3) je vybaven snadno ovladatelnými funkcemi a super rychlým automatickým zaostřováním pro krásnější snímky a videa. Díky Wi-Fi konektivitě můžete své snímky sdíled odkudkoliv na světě Zažijte fotografie plné detailů v Full HD 50p Celý popis
Od prodejce MALL
9 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
6 989 Kč
-30%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 622317001

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
5.7.2018
Ověřený nákup
Fotoaparát jsem koupila kvůli skvělým recenzím a neuvěřitelnému poměru kvalita/cena. Bohužel při 3. zapnutí, vyjel objektiv, zčernala obrazovka a fotoaparát přestal reagovat. Nepomohlo dobití baterie ani její výměna. Po 7 pořízených fotografiích reklamuji. Možná jsem jen narazila na nějaký vadný kus.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.11.2018
Ověřený nákup
Výrobek bude pod vánočním stromkem, pak jej vyzkouším a ohodnotím.
Marek S.
13.1.2020
Ověřený nákup
Fotoaparát je super a když si vezmu, co vše umí automaticky, jediné co mě mrzí je, že nejsem profi fotograf, abych využil to, co umí v manuálním nastavení. Fotky jsou ostré, barevně věrné, obsluha přístroje na pohodu. Prý jde připojit k PC přes wifi....no, nejspíše ano, ale chce to po mně registraci na webu Sony, tak zase, nemusím mít všechno, s kabelem připojeným k PC si vystačím. Zoom je parádní!
Yveta P.
29.12.2019
Ověřený nákup
Jednoduchý na ovládání, dobré fotky
Peter H.
21.11.2019
Ověřený nákup
Fotoaparát, je ideálny pre nenáročného. T.j aj pre mňa. Porovnanie cena/kvalita/výkon je Ok. Zatiaľ som maximálne spokojný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.11.2019
Heureka recenze
Velký zoom
Horší fotky při špatných světelných podmínkách Horší stabilizace obrazu při velkém zoomu
Miroslav P.
6.7.2019
Ověřený nákup
Zatím celkem spokojenost, jen zapnout/vypnout by mohlo být trochu větší, a přehodil bych spouštění nahrávání videa s podložkou pro palec k držení aparátu. Kdo nemá jemnou ženskou ručku, často si omylem zapne nahrávání. Držení na okraji tělesa aparátu mi přijde pohodlnější, praktičtější i pevnější. Velmi dobře zaostřuje vzdálené objekty při velkém přiblížení. Proti předchozím obdobným přístrojům je trochu těžší, do kapsy ne příliš praktický. Je lépe při focení používat obě ruce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.2.2019
Ověřený nákup
Super fotky, malá velikost - může se nosit v kapse. Ovládání dobré, až na tlačítko ok, často stlačím i okolní funkční kolečko.
Vladimír Č.
2.8.2018
Ověřený nákup
Zatím první akce a vše o.k.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.7.2018
Ověřený nákup
Vnuk je s fotoaparátem velmi spokojen. Má velmi rád přírodu, a u fotoaparátu přiblížení 30x mu umožňuje přírodu prozkoumat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.7.2018
Ověřený nákup
U mě dobrý...
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2018
Ověřený nákup
skvělí foťák za skvělou cenu, krásné foto
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2017
Ověřený nákup
Fotí krásně,velké přiblížení,dobrý na focení detailů
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.8.2017
Ověřený nákup
Zatím spokojeni. Jasný návod i ovládání.
Jitka K.
19.7.2017
Ověřený nákup
Zatím funguje bez výhrad.