Philips salátovač HR1388/80

Philips salátovač HR1388/80

Salátovač Philips HR1388/80 obsahuje kotouč na hranolky, kotouč na hrubé krájení, kotouč na jemné krájení, kotouč na hrubé strouhání, kotouč na jemné strouhání a kotouč na nudličky Julienne. Velká plnící trubice XL umožňuje snadno a rychle zpracovat všechny přísady bez nutnosti krájení. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
2 099 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.

Skladem 3 kusy

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 527154

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
7.3.2021
Ověřený nákup
Funguje to jako dekorace, ale urcite ne jako struhadlo. Nechapu proc rotacni cast je z vetsiny jen plastove kolo a strouhaci cast je jen mala jeho cast (o sirce asi 3 cm?) - ta se po chvilce zanese a pak uz se jen kusy zeleniny hromadi nad - viz obrazek - a je to dal nepouzitelne.
image.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.11.2020
Ověřený nákup
je pěkný,funguje dobře
je slabý,strouhanka lítá všude,brambory při strouhání /plátky/ zůstávají nad struhadlem a už se moc neustrouhají
už bych si ho nekoupila
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.10.2019
Heureka recenze
pochoduje po lince, je potřeba ho hlídat (držet?)
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.8.2018
Ověřený nákup
No to co má dělat dělá práci splní ale bez dozoru raději nenechávat protože rád tancuje a dost.
Libuše K.
19.11.2020
Ověřený nákup
Jsem velice spokojena...byla to výborná volba👍 Dokonce při práci sedí na pultě jako přibitý👍
Jana I.
5.11.2020
Ověřený nákup
Jednoduchý na obsluhu. Po použití je snadné mytí všech částí. Vřele doporučuji. Mám výrobek již 6 let a jsem s ním velice spokojená. Nyní jsem koupila příbuznému jako dar a je také spokojen.
snadná obsluha
Marie K.
17.2.2020
Ověřený nákup
skvělý,mi vyhovuje pro různé možnosti nařezání zeleniny a hlavně rychlost s kterou pracuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.8.2018
Ověřený nákup
Při strouhání jablek je přístroj méně stabilní, ale jinak v pořádku (brambory, mrkev).
Jana B.
18.7.2018
Ověřený nákup
Stroj splňuje všechny požadované parametry, dobře se skládá a čistí.
Zuzana K.
7.8.2017
Ověřený nákup
Strouhač funguje výborně, dobře se rozkládá a umývá, jsem s ním spokojená. Jediná výhrada - jedno struhadlo mohlo být jemnější, ale i tak splňuje moje požadavky.
Pavel S.
15.7.2017
Ověřený nákup
Za tuto cenu se jedná o dobrý produkt. Problematické je strouhání cibule. Naopak velice dobře se strouhají potraviny, které jsou celistvé.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2017
Ověřený nákup
spokojenost, dělá vše, co se od tohoto výrobku očekává, takže žádné výhrady
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.6.2016
Ověřený nákup
koupila jsem si tohoto pomocnika do kuchyne z duvodu ze je malinkej vykonej a hlavne nemusim vytahovat robota a davat nadstavce kdyz chci udelat strouhanku,vnouceti hranolky nebo salaty atd.Libi se mi ze se to vse sype do misy v ktere to jiz zamichate a ne jako u robota kde to davate z uzavrene misy do otevrene a mate vice myti.To neznamena ze robot se k nicemu nehodi se vyplati kdyz toho mate hodne pri zavarovani atd.. naschledanou trmalova jana
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.3.2016
Ověřený nákup
Sice jsem silnější výkon motoru a celkově robustnější zpracování. Ale výrobek očekávání plní, ikdyž platí vše zde v recenzích popisované - zbytky zeleniny se lehce hromadí, nicméně pořád lepší než strouhat ručně.Celkově spokojenost
Martina B.
27.8.2014
Ověřený nákup
Jsem s tímto salátovačem maximálně spokojená,je to výborný pomocník a vždy po ruce ,lehce se s ním pracuje a dobře se udržuje.Vřele doporučuji všem na krájení veškeré zeleniny a ovoce.Zelenina je krásně pokrájená a nadýchaná.