Philco multifunkční hrnec PHSC 5600

Philco multifunkční hrnec PHSC 5600

Elektrický hrnec s příkonem 1500 W a objemem 5,6 litru. Philco PHSC 5600 je vybaven 11 programy vaření a rozsahem nastavení teplot od 20 do 220 °C. Nádoba na vaření disponuje nepřilnavým povrchem, je vhodná do trouby i k uchování v ledničce a po použití ji můžete mýt v myčce nádobí. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
2 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1454355

Recenze (0)

Josef N.
22.1.2020
Ověřený nákup
Displej je obrovský a výborně čitelný, příjemná barva. Dotyková tlačítka občas nezareagují, ale možná je to jen o cviku a přesnému stisknutí. Možnost individuální volby a přednastavené programy obsáhnou vše, co je třeba. Vnitřní nádoba je zklamání. Je velmi lehká a působí křehce. Povrch nádoby je po pár použití viditelně opotřebený, drobné oděrky a rýhy i při používání pouze dřevěného náčiní. Vespod, kde se nádoba dotýká topné části se je barva odřená. Pokud by byla nádoba kvalitnější, byl by celý hrnec super. Je potřeba s ní zacházet opravdu v rukavičkách.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2022
Heureka recenze
Velikost (nádoba je doopravdy prostorná) Údržba je velice jednoduchá ( nádobu lze mýt v myčce) Po nahřátí dobře drží teplo Velká variace programů
Hrnec poměrně dlouho nahřívá nádobu. Pro smažení je hrnec poměrně veliký (je potřeba cca 5l oleje na smažení) a rozehřátí oleje trvá velmi dlouho,. U pomalého vaření lze nastavit max. čas 12h Sous vid…
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.11.2021
Heureka recenze
vše plně funkční, krásné vaření
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2021
Ověřený nákup
Konkrétní vyrobek nemohu hodnotit (určen jako vánoční dárek), ale mám stejný a jsem s ním spokojená. Za jediný nedostatek považuji horší čitelnost displeje při přímém slunečním světle (ale pokud už systém ovládání znáte, tak to tolik nevadí).
Velký objem
Možnost vložit nádobu do trouby
Možnost umýt nádobu v myčce
Špatně čitelný displej při větším slunečním světle
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.10.2021
Heureka recenze
Tento typ hrnce mám již 3 měsíce, koupila jsem další dva jako dárek.
Hůře čitelný displej (při jeho velikosti bych očekávala lepší podsvícení).
Jiří V.
31.8.2021
Ověřený nákup
Produkt funguije přesně podle mých představ. Proč si pořizovat pomalý hrnec, fritovací hrnec, parní hrnec atd. Když můžete mít vše v jendnom :-)
Aleš N.
21.4.2021
Ověřený nákup
pomaleji se nahřívá jinak vše OK
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.4.2021
Ověřený nákup
Hrnec je dostatecne velky (pro 4+) a ma mnoho nastaveni. Zatim jedina vec, ktera vadi, je reseni tesneni na poklici, ktere je sundavaci a hure se cisti.
relativne velky (bez problemu se vejde cele kure)
mnoho nastaveni
jasny display
reseni tesneni na poklici
Miroslav H.
15.4.2021
Ověřený nákup
Veliká spokojenost.
Miloslav V.
13.11.2020
Ověřený nákup
Zatím dávám 3 hvězdy,hrnec po druhém použití byl reklamován.Na displeji se objevila hláška E2
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2020
Heureka recenze
Moznost nastavit si teplotu Odlozeny start Hodne moznosti Vareni v hrnci je velmi jednoduche
Snad jen ze neni mensi varianta, 4,7 litru je pro jednoho cloveka hodne Ocenil bych kdyby sam nakoupil potraviny a naskladal je do sebe... :-D
karel s.
8.3.2020
Ověřený nákup
Nedoléhá skleněná poklice která je zakončená gumou , která asi dlouho nevydrží Při každém mytí se musí sundat a opět nasadit Ta poklice se jim vůbec nepovedla