Tefal multifunkční hrnec CY851130 Cook4me+ white

Tefal multifunkční hrnec CY851130 Cook4me+ white

AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek!
AKCE: záruka 60 dní vrácení peněz
Elektrický multifunkční hrnec s objemem 6 litrů a snadným ovládáním díky displeji a dvěma tlačítkům. Tefal CY851130 Cook4me+ white je vybaven 150 předprogramovanými recepty a šesti možnostmi nastavení vaření. Snadné čištění – nádobu a napařovací hrnec můžete mýt v myčce nádobí.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
7 699 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
5 469 Kč
-28%

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1478918

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
3.8.2020
Ověřený nákup
Konec sledování času, při vaření tlakem. Skvělý neprilnavy povrch. Spousta funkcí, které nejsou zatím prozkoumány.
Hledám funkci pomalého hrnce, aby si několik hodin vařil sám...vaří jen 30 minut a poté se vypne. Měsíc používání asi neodhalil všechny úskalí..t
Zdeněk R.
28.2.2021
Ověřený nákup
Vynikající multifunkční elektrický hrnec. Může po prostudování manuálu vařit i laik, který nikdy vařit nezkoušel. Vřele doporučuji zakoupit a vyzkoušet, spokojenost bude nad míru.
Tereza K.
23.2.2021
Ověřený nákup
Super pomocník, nechápu, jak jsem bez něj mohla žít 🙂
Vlasta B.
21.4.2020
Ověřený nákup
Super hrnec
Josef R.
18.4.2020
Ověřený nákup
To se Tefalu povedlo.
Radek Š.
15.12.2021
Ověřený nákup
Super
Martina H.
7.12.2021
Ověřený nákup
Hrniec sa ľahko obsluhuje, väčšinou využívam vlastné nastavenia. Na polievky, rizoto a hovädzie mäso je neprekonateľný. Bez zdĺhavého čakania a vyvárania. Prekvapili ma recepty, keďže v popisoch na nete boli väčšinou uvádzané české klasicky, ale nevadí.
Pekný dizajn
Rychla a jednoducha obsluha
Rychla a jednoducha orientacia v receptoch
Výborný každodenný pomocník na rychle varenie
Pomer cena kvalita výborný
Ľahké a rychle čistenie
Nie veľmi atraktívne recepty
Kratší kábel
Erik U.
4.12.2021
Ověřený nákup
Žádná sláva oproti tomu jak to chválí ten pán od Tefal
Romana K.
3.12.2021
Ověřený nákup
Super vzhled a bezva pomocnik.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.11.2021
Heureka recenze
úžasné na vaření příloh, ostatní nevyzkoušeno není ke stažení kuchařka k vloženým receptům, bez vaření nelze celý recept prohlédnout
Tomáš D.
20.11.2021
Ověřený nákup
Máme ho týžden, počiatočné nadšenie stále trvá. Varili sme v hrnci snáď každý deň. Časová úspora cca 50-70% z čoho som asi najviac nadšený.
ideálna veľkost pre 4-člennú rodinu
tešíme sa na každé daľšie varenie
regulácia výkonu v režime klasického varenia vyžaduje viac kliknutí
Ivana V.
16.11.2021
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojena. Rychlé vaření a velká úspora času.
Krátká přívodní šňůra, žádná jiná není.
Eduard R.
16.11.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, dokoupil jsem i příslušenství,zatím je na cestě, těším se, jak se projeví.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2021
Heureka recenze
Integrované recepty Zastane několik různých přístrojů
Pavlína S.
27.10.2021
Ověřený nákup
Jsem zcela spokojena, intuitivní ovládání, skvělé funkce.