SENCOR SCP 5404 GY

SENCOR SCP 5404 GY

Indukční vařič Sencor SCP 5404 GY. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací má ve své výbavě také displej, časovač a automatické vypnutí. Vařič vám při vaření uspoří spostu času i elektrické energie. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
2 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 388 Kč
-20%

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
30.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 608788

Recenze (0)

Jaromir R.
9.8.2021
Ověřený nákup
.
Marie N.
7.8.2021
Ověřený nákup
Zatím jsem velmi spokojená. Doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.7.2021
Heureka recenze
Rychlé vaření Úspora energie
Ladislav P.
22.2.2021
Ověřený nákup
vyhovuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2021
Ověřený nákup
kupuji podruhé, ten první vydržel 3 roky, rozhodně se na tom nedá smažit, protože přes určitou teplotu se to prostě vypne (jak předchozí, tak tento), kdyby nebyla sleva koupil bych jiný, ale nechtěl jsem riskovat kratší životnost, jiné ovládáni atp. za ty prachy se to dá
Jaroslav P.
9.2.2021
Ověřený nákup
Manželce se na tom vaří výborně, je s tim spokojena a naučila se s tim za chvilku
Imrich V.
2.2.2021
Ověřený nákup
bylsem zaskočeny produktem ani som nečekal to jak rychle uvařim jidlo mužu poručit každemu ked ja senior dokazal a mam moc rad tu produk vřiče
Lucia P.
2.2.2021
Ověřený nákup
Som spokojná 😉
Ingrid J.
13.1.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.9.2020
Heureka recenze
Místo ovládácích koleček má dotykové plochy což je super.
Diana B.
28.5.2020
Ověřený nákup
Tovar došiel v poriadku. Funguje výborne.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2021
Heureka recenze
Přejedu-li hadrem, rukou , hrncem nebo pánvičkou přes senzorové ovládání, nastavené hodnoty ztratím. Nastavuji-li čas, po jeho nastaveni skočí teplota či výkon na maximální hodnotu, nezůstává dříve na…
Anastásie B.
21.2.2020
Ověřený nákup
Prozatím si stále zvykám na hluk ventilátoru. Nejvíce mi vadí rozpětí v teplotě.Vařím jen pro dvě osoby a teplotu nemohu uregulovat. Buď je velká nebo nedostatečná. A to pracuji s příkonem i teplotou. Snad to nějak vychytám.
Miroslav J.
18.2.2020
Ověřený nákup
Dlouholetý výborný pomocník po všech stránkách použití.Nyní má poruchu v ovládání malé ploténky. Hledám servis na opravu.
Miroslava U.
16.2.2020
Ověřený nákup
Zakoupila jsem vařič Sencor SCP 5404 GY Jsem opravdu spokojená. Výhodou je že vařič je prostorově nižší a prostorný. Dávám plus za dvě stejné větší plotýnky. Skvělé bezpečnější vaření. Mirka