Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3885479

Niceboy sonický zubní kartáček ION SmartSonic Black

Niceboy sonický zubní kartáček ION SmartSonic Black

29x

hodnoceno

96 %

spokojenost
Sonický zubní kartáček s mobilní aplikací Niceboy ION. Niceboy ION SmartSonic Black nabízí chytré čistící módy pro specifické potřeby, chytré časovače pro rovnoměrné čištění a výdrž baterie až 20 dní. Set tří hlavic všech tvrdostí v balení. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 499 Kč
Prodává MALL
1 499 Kč
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Ověřený tester
20.4.2022
Testuj.to recenze
Niceboy ION SmartSonic Black je velice kvalitní sonický katáček na zuby. Ke stažení je také aplikace skrz kterou kontrolujete stav baterie a nebo Vás může provádět čištěním. Kartáček nabizí několik módů takže si každý přijde na své. Mohu doporučit všem.
Aplikace
Tři hlavice kartáčků
Výdrž baterie
Účinnost
Několik módů čištění
nic
Ověřený tester
14.4.2022
Testuj.to recenze
Tento sonický kartáček mě velmi mile překvapil. Mám odzkoušenou pár sonický ch kartáčku a nevyhovovaly mi ale tento musím vypíchnout že mi vůbec nevadí, vibrace jsou příjemné, má 3 vyměnitelné nástavce což také oceňuji a několik typů čištění.Za me je super typ whitennig.. také si kartáček můžete propojit s mobilem a sledovat jak dobře si zuby čistit. A musím také vypíchnout jeho design. Za mě je to super kartáček a doporučuji ho vyzkoušet.
Design
Vykon
Nastavce
Propojeni pres mobil
Zatim nic
Ověřený tester
13.4.2022
Testuj.to recenze
V této cenové kategorii je kartáček perfektní. Poměr cena/výkon je super. Design kartáčku je hezký, dobře se drží. Výdrž kartáčku na jedno nabití je přes 14 dní (aktuálně 19.den). Nabíjení cca 9 hodin. Aplikaci do telefonu oceňuji skrz možnost podívat se na stav baterie, než jedu někam na cestu, a taky na stav hlavice (odpočítává dny do výměny hlavice). Vyzkoušel jsem 2 hlavice skrz tvrdost. Měkká a střední, obě vyhovující, šetrné k zubům i dásním. Malinko nešikovné je provedení napájecí stanice (nestabilní, vratký). Celkově hodnotím kartáček 9/10 a jsem s ním spokojen.
Tvar
Výdrž
Poměr cena/kvalita
Individuální režim
Kvalita hlavic
Nestabilní nabíječka
Delší doba nabíjení (9hodin cca)
Ověřený tester
13.4.2022
Testuj.to recenze
Kartacek je lepsi nez jine znacky. Nezpusobuje neprijemne brneni v ustech a moc se mi libi moznost vyberu tvrdosti kartacku. Propojeni s aplikaci, ktera vse hlida za vas je super, ale je potreba mit telefon v dosahu. Kartacek se za celou dobu testovani nevybil.
Vyber tvrdosti kartacku
Propojeni s aplikaci
Vydrz nabiti
Aplikace by mohla fungovat lepe a intuitivneji
Ověřený tester
13.4.2022
Testuj.to recenze
Krásný designový elektrický kartáček s různými druhy hlavic, různými druhy vibrací a se stylovou nabíjecí stanicí. Výdrž na jedno nabití je také perfektní. Zároveň je tichý. Navíc možnost vše zaznamenávat do aplikace v mobilu. Snad jediný nedostatek - součástí balení není pouzdro. Nepoužívané hlavice není kam uschovat. Kartáček můžu jen doporučit!
design
aplikace v mobilu
3 druhy hlavic
různé druhy vibrací
nabíjecí stanice
tichost
bez pouzdra
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček který svojí značkou nepůsobí v tomhle segmentu takovým dojmem jako přední výrobci kartáčků. Opak je ovšem pravdou. Kvalitní plastové provedení které vůbec nepůsobí lacině. Černý čistý design s menšími doplňky. V balení hned 3 hlavice různých tvrdostí výdrž kartáčku na 20 dní. Na svojí cenu více než by člověk čekal.
Design
Balení
vícero nástavců
baterie
různé módy
zakončení nabíjecího kabelu
ne příliš dotvarovaný stojánek
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Jako velkou výhodu tohoto kartáčku vnímám hned tří různé hlavice kartáčků v jednom balení. Vždycky jsem dumal na tím, jaká tvrdost štětin je pro mě ideální. Takto jsem to snadno zjistil. Zpracování je naprosto bezchybné, možnost spojit čištění zubů s jednoduchou aplikací v češtině je příjemnou třešničkou na dortu.
Zpracování
Přepínání mezi režimy čištění
Zábavná aplikace v češtině
nic
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček od Niceboy? ION SmartSonic mohu jen doporučit! Parádní výdrž na jedno nabití. Snadné umytí. Mnoho programu na čištění zubů. Dokonce mají i aplikaci v češtině, která vám dost pomůže při čištění zubů a navrhne x variant a možnosti přímo pro vaše zuby.
Výdrž
Kvalita
Žádné
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Sonický kartáček od Niceboy je super. Je jednoduchý, vypadá hezky. Během krátké chvíle vyčistí skvěle zuby i mezizubní prostory, baterie je rychle nabitá a dlouho vydrží. V balíčku je stojánek, kabel na nabíjení a 3 různé hlavice podle tvrdosti. Režim čištění si pak můžete zvolit v jednoduché české aplikaci, která vám zároveň ukazuje stav nabití kartáčku a dobu, kdy je potřeba dát na kartáček novou hlavici. Kartáček vás sám upozorní po cca 30s (podle zvoleného režimu), že je potřeba změnit místo čištění. Celé čištění vám zabere pár minut a můžete si být jistí, že máte o zuby dobře postaráno. Upozorňuji, že pokud jsme předtím používali klasický kartáček, musíte si na sonický nejprve zvyknout a čistit opatrně.
Perfektní vyčištění zubů i mezizubních prostor
Vzhled
Velká výdrž baterie
Rychlé nabití
Množství programů
Jednoduchá aplikace
Tvrdé štětiny
Poměrně těžký
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček vydrží na jedno nabití až 20 dnů. Do plna se nabije za 8 hodin, což je fajn. V balení najdete tři hlavice různých tvrdostí, každý si tak vybere tu, která mu vyhovuje. Ke kartáčku si můžete do mobilu stáhnout aplikace s kterou se pak propojí přes bluetooth a udělá vám analýzu čištění.
design
funkčnost
nic
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček Niceboy ION SmartSonic mě velmi příjemné překvapil. Má opravdu dlouhou výdrž baterie, takže pokud budu sebou brát na dovolenou není potřeba cestovat s nabijeckou. Pohodlně se drží v ruce. Jde poznat rozdíl oproti čištění s klasickým kartáčkem. Má na výběr z několika režimu čištění - preferuji na citlivé zuby. Navíc jednoduchá aplikace v češtině, která vás čištěním provede a pochválí.
dlouhá vydrž baterie
aplikace
tichý
jednoduchá manipulace
žádný jsem zatím nenašla
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Na prvním místě musím říct, že jsem lepší kartáček neměla. Kartáček NICEBOY ION SMARTSONIC překonal má očekávání a jsem ráda, že jej mám. Začnu nejdříve s baterií. Vydrží až 20 dní, (indikátor baterie vás upozorní na nízkou kapacitu). Nabíjí se 8 hodin do plného nabití. Nabíjení není nic složitého. Další výhodou kartáčku Niceboy ION SmartSonic je, že má 3 hlavice tvrdosti (soft, medium, hard). Pro citlivé zuby je ideální soft. Kartáček nabízí 4 režimy + individuální režim, který si nastavíte v aplikaci. Aplikace v mobilu je přehledná a hlavně v češtině, což velmi oceňuji. V aplikaci se dají nastavit režimy, které vám nejvíce padnou a i intezita kartáčku. K čištění stačí pouhé 2 minuty, které nám ukazuje aplikace (ukazuje i kde přesně máme v danou chvíli čistit). Krásně se zuby vyčistí a nenechají žadný plak na zubech. Nevyhody kartáčku jsem nenašla. Vřele doporučuji.
Vydrž baterie
3 hlavice
Programy
Aplikace v češtině
Tichý
Lehký
-
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Jsem překvapená jak dobře kartáček čistí, že je opravdu vidět rozdíl. Avšak aplikaci bych klidně oželala, tady vývojáři mají ještě na čem pracovat. Chybí mi vysvětlivky, možná by stačil jen lepší překlad z originálu. Vypadá velmi dobře, ale za mě je až příliš velký. Rozhodně bych ocenila menší Oceňuji výběr z několika hlavic, dle individuální potřeby. I mnoho čisticích režimů, které si můžete vybrat. Jak na kartáčku, tak v aplikaci. Pro ty, kdo používají elektrické kartáčky, tak je to trefa do černého, ale mě jako nováčka to moc neoslovilo.
design
opravdu funčkní
mnoho programů
výdrž baterie
Kartáček je moc veliký
aplikace
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Super design, výběr z různých tvrdostí hlavic na čištění, mnoho programů čištění a dlouhá výdrž baterky. To vše tento katáček má. Kromě toho si můžete stáhnout i aplikaci, která je za mě přehledná, ukazuje výdrž baterky, takže se vám nestane, že odjedete na cesty a kartáček vám přestane fungovat. Tento kartáček pro mě splňuje všechny moje kritéria a za sebe ho mohu doporučit každému, kdo chce pro svoje zuby jen to nejlepší.
design
výběr hlavic
výběr z mnoha programů čištění
přehledná aplikace
nic
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Jestli přemýšlíte na elektrickým kartáčkem tak tento vřele doporučuji všem. Opravdu povedený . Ve dvou variantách barev. Dále oceňuji tři hlavice v různých tvrdostech. Kartáček vydrží na jedno nabití baterie dlouho . Celkově je tento kartáček moc povedený. Doma jsem měla od jiné značky a veliký rozdíl. Tento je pan kartáček.
Vzhled
Praktické balení
Brva
Výdrž
Žádné