Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3885454

Niceboy sonický zubní kartáček ION SmartSonic White

Niceboy sonický zubní kartáček ION SmartSonic White

29x

hodnoceno

96 %

spokojenost

1x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Sonický zubní kartáček s mobilní aplikací Niceboy ION. Niceboy ION SmartSonic White nabízí chytré čistící módy pro specifické potřeby, chytré časovače pro rovnoměrné čištění a výdrž baterie až 20 dní. Set tří hlavic všech tvrdostí v balení. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
1 499 Kč
Prodává MALL
1 499 Kč
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Zdena S.
27.11.2021
Ověřený nákup
Doporučuji čištění mě s ním baví :)
Ověřený tester
19.4.2022
Testuj.to recenze
Velmi ocenuji moznost vyberu tvrdosti kartacku a libi se mi i propojeni s aplikaci, kde je ale potreba mit v dosahu telefon a ktera by mohla byt vice intuitivni. Vydrz kartacku je super a narozdil od sonickeho kartacku od jine znacky mi pouziti nebylo neprijemne, protoze usta pri cisteni tolik nebrnela.
Výběr tvrdosti kartáčku
Propojení s aplikací
Výdrž nabití
Aplikace by mohla fungovat lépe a intuitivněji
Ověřený tester
16.4.2022
Testuj.to recenze
Sonický kartáček od Niceboy je krasny. Během 2 minut vyčistí skvěle zuby i mezizubní prostory, baterie je rychle nabitá a dlouho vydrží. V balíčku je stojánek, kabel na nabíjení a 3 různé hlavice podle tvrdosti. Režim čištění si pak můžete zvolit v jednoduché aplikaci v češtině, která vám zároveň ukazuje stav nabití kartáčku a dobu, kdy je potřeba dát na kartáček novou hlavici. Kartáček vás sám upozorní po cca 30s (podle zvoleného režimu), že je potřeba změnit místo čištění. Celé čištění vám zabere pár minut a můžete si být jistí, že máte o zuby dobře postaráno.
3 druhý tvrdosti
Nic
Ověřený tester
13.4.2022
Testuj.to recenze
Oproti jiným kartáčkům, se kterými jsem měla tu čest, kladně hodnotím 3 hlavice v balení. Na mé křehké zuby a citlivé dásně ideální volba. Kartáček má 5 režimů včetně bělení a baterie vydrží opravdu dlouho. Chod je tichý, kartáček se dobře drží a celkově se mi s ním dobře pracuje i díky spárování s mobilem a aplikací v češtině. Určitě doporučuji vyzkoušet.
design
výdrž baterie
3 hlavice v balení
5 programů
párování s mobilem
upozornění na výmenu hlavice
zatím nic
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Na tomto kartáčku mě oslovila zejména doba, po kterou vydrží kartáček nabitý. Používám jej pravidelně a opravdu se jen tak nevybije. Proto je ideální třeba na cesty, kdy s sebou nemusíte tahat zbytečný kabel. Zaujalo mě také, že v balení byly rovnou tři různé hlavice kartáčků. Za mě fajn bonus. Rozhodně doporučuji všem.
Zpracování
Rychlost nabíjení
Velké množství režimů
Nic
Ověřený tester
12.4.2022
Testuj.to recenze
Jako nový majitel kartáčku si ho nemohu vynachválit. Vám kteří se rozhodují a nemůžete stále přijít na to jaký kartáček je pro vás tak zvolte ten to. Pokud maže jemnější dáseň a nebo spíše potřebujete mít tvrdší kartáček tak toto je to pravé můžete zvolit obě dvě variant a nebo něco mezi což pravé nabízí Niceyboy kartáček s hlavicemi na výměnu. Jsem spokojena také s aplikaci kde se lehce přihlásíte i když nejste technicky typ. Mám první aplikaci spojenou s kartáčkem a přeci jen na ty zuby lépe dohlizim a více mě to baví. Doporučuji a za mě super.
Design, styl
Možnost výběru hlavic
Cenová dostupnost hlavic
Tichost kartáčku
Propojení s telefonem přes aplikaci
Další produkt od Niceyboy
Kondice baterie
Způsob vypínání kartáčku
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Tento kartáček- chytrý kartáček- od značky Nicboy je pro mne velikým překvapením. Když jsem krabici rozbalila, tak na mě vyskočil nádherný design kartáčku. A ještě více mě potěšilo, že jsem si mohla vybrat hlavici. Tedy nejdříve jsem každou vyzkoušela a poté zhodnotila, že pro mě bude nejlepší soft. Spojení čištění zubů s aplikací, je naprosto úžasná věc. Aplikace je v ČJ, takže i ten kdo AJ neovládá se nemusí bát, že by nevěděl. Člověka to více motivuje, aby si zuby čistil o to lépe. Vždy analyzuji, kde se mohu zlepšit. Další co mě naprosto "šokovalo" byla výdrž baterie. Minimálně 17dní vydržel kartáček nabitý. Což velmi oceňuji z důvodu cestování. Co vidím jako další plus je časovač. Časovač, který každou půl minuty řekne, ať změním stranu v ústech. Kartáček také nabízí různé režimy čištění a nebo se tam dá nastavit svůj. Což já jsem využila všemi deseti.
Design
Výdrž baterie
Aplikace
Časovač
Výdrž baterie
Nic
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Naprostá spokojenpost. Krásně vyčištěné zuby bez tlačení a ohýbání štětin a ničení dásní. To je hlavní devíza.Ttři nástavce kartáčků dle tvrdosti , 5 programů režimu čištění, krásný vzhled a ergonomie. Dlouhá výdrž baterie. Aplikace jsem nevyužil, pro mně zbytečnost ale doporučuji..
kvalita zpravcování
3 nástavce
výměr režimů
zastříkané zrcadlo,moje chyba
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček splnil moje ocekavani. V dnešní smart době, mě šíleně baví sledovat graf v appce která je celá v češtině, kde vidím kdy a jestli jsem si dobře vyčistila zuby, navíc mi hlásí jak je na tom baterie a kdy mám vyměnit hlavici. Kartáček mi vydrží víc jak 20 dní nabitej, což je super protože, když jedu někam na déle, vim že s sebou nemusím tajat kabel. V balení na start jsou 3 hlavice měkká, stredni a tvrdá, takže jsem si mohla zkusit, která mi bude vyhovovat. Na kartáčku jsou základní programy včetně toho na bělení, já používám ten a nebo clean nejčastěji, další programy jsou v appce a nebo si tam přímo můžete vytvořit svůj. S appkou si taky můžete čistit zuby, kde to ukazují obrázky jak a co dělat, aby to bylo perfektní, ale telefon mít u sebe nemusíte, protože se stejně čištění propise do grafu na základě propojení. Má hrozně elegatni design, není těžký a dobře se drží. Určitě nelituji že ho doma mám a vím že koupím další do rodiny.
Výběr ze 3 hlavic, pro zjištění co je pro mě nejlepší
Vydrz kartáčku
Program na bělení zubu
Appka v češtině
Vibracni signály při čištění zubů
Baleni kartacku
Nenasla jsem žádný zápor
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Niceboy ION má krásný design, pekne barevné provedení. Oceňuji ergonomicky tvar rukojeti, lehkost kartáčku, 3 druhy hlavic v balení, diky kterému si každý vybere tvrdost, jaká mu vyhovuje. Já si vyzkoušela soft a opravdu je kartáček jemný a šetrný k zubům. Sympatický mi je i nabíjecí panel a výdrž nabití (měsíc vydrží bez nabíjení). Vodeodolnost nabíjecí stanice i kartáčku samozřejmostí. Mohu doporučit všem.
Snadné nabíjení
Vysoká výdrž baterie
Vodeodolnost
Design
Tři druhy hlavice
Přednastavené rotace čištění
Nic
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
S tímto kartáčkem jsem nad míru spokojena. Je vzhledově elegantní a v koupelně mi dělá parádu :-). Má také super funkce. Zuby vyčistí opravdu ukázkově a zanechá v ústech pocit úplné čistoty chrupu. V balení jsou spolu s kartáčkem 3 hlavice různých tvrdostí, což je opravdu skvělé a může ho mít tedy kdokoliv, protože to své si určitě najdete. Po spárování s telefonem můžete v české aplikaci vybrat jeden z pěti programů čištění zubů a sledovat . stav batrie. Po 5 hodinách nabití mi vydržel více, jak týden. Po úplném nabití i více, než 20 dnů, což je paráda. Moc doporučuji..je opravdu skvělý. :-)
výdrž batrie
vzhled kartáčku
česká aplikace
počet funkcí
3 hlavice tvrdosti
žádné zápory jsem nenašla
Ověřený tester
11.4.2022
Testuj.to recenze
Sonicky kartaček Niceboy mě mile překvapil. Za skvělou cenu je kartáček i se třemi hlavicemi různých dvrdostí. Baterie vydrží dlouho nabitá. Telo kartáčku je tvarované a proto se velice dobře drží v ruce. Zuby jsou po vyčištění krásně čisté a hladké.
dlouhá výdrž baterie
pohodlná rukojeď
3 druhy hlavice
Žadny jsem nenašla
Ověřený tester
10.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček je hodně povedený. Čistím cca 14 dní, zatím plně nabitý, funguje skvěle. Padne výborně do ruky, dá se nabít přes USB. No prostě paráda! Tři hlavice - vybere si každý podle svého a hlavně programy - těch je 5 a apka hlídá, jestli si dobře čistíte zuby. Program můžu měnit podle potřeby, je zde i bělení zubů, no parádní věcička!!! Jsem nadšená ! Apka je v češtině, jednoduchá, zprvu mi jen dělalo potíž napojit kartáček na apku - spárování. Ale jinak potom už vše jedenjak má. Rozhodně doporučuji
Vydařený design
Kvalitní zpracování
Propojení s chytrým telefonem
Vydrží dlouho bez dobití
Možnost dobití přes USB
Na výběr 3 typy tvrdosti hlavice
Hlídá dobu mezi výměnou hlavice
Různé programy čištění v závislosti na stavu chrupu
Nenašla jsem nic
Ověřený tester
10.4.2022
Testuj.to recenze
Elektronický kartáček mé úplne nadchl..Má tři hlavice(měkka, střední, tvrda),takže si vybere opravdu každý. .Do úplného nabití je osm hodin a kartáček pak vydrží úžasných 20 dni..Po čištění mam zuby opravdu belejsi a to díky mnoho programů na čištění..Kartáček má nádherný design a hlavně jednoduchou aplikaci v češtině..Zuby si staci čistit jen 2 minuty..Každý kdo váha a o zuby si opravdu pečuje ,tak stoprocentne doporučuji!!!
Design
Výdrž nabiti
Tri ruzne hlavice
Mnoho programů na cisteni
Nic
Ověřený tester
10.4.2022
Testuj.to recenze
Kartáček je naprosto boží. Čistí zuby líp než klasický kartáček. Baterka vydrží nabitá až 20 dnů a nabíjí se 8-10 hodin. V balení jsou tři různé kartáčkové hlavice což je fajn z důvodu, že si vybere každý, ale zase nikdo nepoužívá tři různé velikosti kartáčku takže další dva zbytečně vyhodí. Aplikace je jednoduchá, ale mi se nedařilo telefon sparovat, ale nakonec se povedlo. Režimy čištění jsou dostatečné a vybere si každý.
Čistí líp než normální kartáček
Vydrží dlouho nabitý (40 dní)
Stačí 2 minuty čištění
Ze začátku nešlo spárovat s mobilem