SENCOR sonický kartáček SOC 2200SL

SENCOR sonický kartáček SOC 2200SL

Elektrický sonický zubní kartáček se postará o zdraví vašich dásní speciálním kmitáním. Kartáček Sencor SOC 2200SL odstraní efektivně plak při extrémně nízké spotřebě. Technologie Quadpacer chytře rozdělí proces na 4 části tak, aby bylo čištění co nejúčinnější. Celý popis
1 799 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 299 Kč
-27%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1108137

Recenze (0)

andrej d.
25.2.2021
Ověřený nákup
Tichý, účinný, viac možností čistenia, dlhá výdrž batérie a praktický prenosný obal s nabíjacou stanicou.
Vladimir H.
20.11.2019
Ověřený nákup
mohu jen doporučit
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.6.2021
Heureka recenze
Výrazně lépe vyčištěné zuby než s obyčejným kartáčkem. 2 minut mi dnes přijdou i krátký čas :-) dříve sotva 30 vteřin ručně a teď si čištění užívám... :-) velká spokojenost.
Zita N.
8.4.2021
Ověřený nákup
Je to sice muj prvni strihaci strojek, ale musim napsat, ze jsem spokojena velmi. Precizne bere i jemne vlasy nebo ne zrovna cerstve umyte. I kdyz jeste vlhke po myti nejlepe. Ovladani naprosto intuitivni, ani jsem nemusela otevrit navod :-) Dobre padne do ruky. A co mne prekvapilo nejvic - vydrz. Ostrihala jsem s nim 4 hlavy a porad by pracoval, kdyz jsem ho dala do nabijeni, do plna se nabil asi za hodinu, takze moc velkou spotrebu asi nema. Cisteni v pohode, prilozeny olej je prijemny bonus.
Marcela H.
9.3.2021
Ověřený nákup
Příjemná cena super vykon
Dana V.
25.2.2021
Ověřený nákup
Vše v naprostém pořádku, rychle jednání. Zboží přesně podle mých představ.
Petra D.
5.2.2021
Ověřený nákup
Můj první, takže nemohu srovnávat. Ale jsem naprosto spokojená. Myslím, že poměr cena, kvalita a výkon je zde vyvážen. Rozhodla jsem se pro něj díky recenzím a udělala jsem dobře.
Roman P.
4.2.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojený za tu cenu .
Lucie P.
21.1.2021
Ověřený nákup
Skvělý
Elena D.
14.1.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost! Miluji MALL.CZ
Antonín B.
4.1.2021
Ověřený nákup
Dlouhá výdrž baterie
Dušan V.
30.12.2020
Ověřený nákup
Naprosto sqelý.
Michaela M.
4.1.2020
Ověřený nákup
Mám ho chvilku,zatím spokojenost.
Lucie Š.
1.1.2020
Ověřený nákup
Velice spokojena s produktem, mám moznost srovnat s dražším soni.kartackem a splnuje to same. Velka spokojenost mohu doporucit
Lenka M.
1.1.2020
Ověřený nákup
Skvělý kartáček.