Pro daný výběr nebyly nalezeny žádné nabízené výrobky.

Odšťavňovače

Na jakém principu fungují jednotlivé modely odšťavňovačů? A kdy dát přednost klasickému lisu na ovoce?
  • Ruční odšťavňovač

Ruční odšťavňovač neboli klasický mechanický lis, je vhodný pro příležitostnou výrobu šťávy. Používá se při zpracování úrody ze zahrady. Lisování je namáhavé a pomalejší. Při provozu je ale lis tichý. Lisy na ovoce získávají kvalitní šťávu ve velkém množství.

  • Hřídelový odšťavňovač

Hřídelový neboli šnekový odšťavňovač je oblíbený pro maximálně šetrné zpracování ovoce a zeleniny. Je vhodný na každodenní použití v domácnosti. Při zpracování si šťáva zachovává důležité enzymy a výživové hodnoty. Vybírat můžete odšťavňovače Catler, odšťavňovače SENCOR nebo odšťavňovače Kuvings.

  • Dvouhřídelový odšťavňovač

Dvouhřídelový odšťavňovač je výkonný díky dvěma šnekům. Má vysokou výtěžnost i v případě zpracování listové zeleniny nebo bylinek. Produkuje vysoce čistou šťávu. Výkonný šnekový odšťavňovač připraví čerstvou šťávu za tichého provozu. Vybírat můžete od značky

  • Odšťavňovač na citrusy

Odšťavňovač na citrusy může být manuální nebo elektrický. Lisy na citrusy jsou určeny pro malé množství šťávy. Pořídíte je za nízkou cenu, ale nejsou praktické pro každodenní použití při přípravě šťávy pro celou rodinu.