Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi + prodloužená záruka na 5 let

Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi + prodloužená záruka na 5 let

Záruka 5 let
Odvlhčovač vzduchu vhodný pro prostory do 120 m². Rohnson R-9820 Genius Wi-Fi s ionizačním filtrem kromě odvlhčování i čistí vzduch. Ergonomický systém proudění vzduchu sníží hluk na pouhých 37 dB. Ovládat jej můžete i pomocí mobilní aplikace – nastavení času zapnutí / vypnutí. Samozřejmostí je dětský zámek, funkce Turbo pro sušení prádla nebo systém proti zamrznutí. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
7 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
6 999 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1407225

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
10.10.2021
Ověřený nákup
funguje a odsává vlhkost dobře. Ovládaní není úplně intuitivní, lépe se ovládá přes telefon.
Jakub V.
21.9.2021
Ověřený nákup
Maká dobře. Mám kamenný barák nastaveno na 55% za 3 dny v poho 6 litrů. Udržuje stabilní prostředí. Navíc jezdím na montáže a přes mobil to jde pěkně ovládat. Uvidíme jak to dlouho vydrží. Záruka je 5 let. Neměnil bych.
Nic
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.9.2021
Ověřený nákup
Odvlhčuje dobře. Při non-stop provozu až 6l denně. Ukazatel vlhkosti však ukazuje nesprávné hodnoty. Lítá to klidně i o 7% nahoru a dolů oproti skutečnosti (při srovnání s běžným vlhkoměrem). Wi-fi umí jen 2,4 GHz, takže nepoužívám.
Výkon odvlhčování
Velmi nepřesný vlhkoměr
Zastaralá wi-fi frekvence - nepoužitelné
Petr Š.
13.9.2021
Ověřený nákup
Perfektní odvlhčovač s wifi.
Milan M.
6.8.2021
Ověřený nákup
Splnil očekávání, dobrá obsluha a slušný objem nádoby******
Michal T.
19.5.2021
Ověřený nákup
Opravdu funguje.Denně vylévám pár litrů vody.
Spát se u toho opravdu nedá. Možná je tichý oproti jiným, ale pod slovem tichý si představuji něco jiného :-(
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2021
Heureka recenze
Opravdu odvhlčuje litry vody denně (v kamenném domě).
Asi je tišší než ostatní, ale spát by u toho nešlo
Ing. Patrícia V.
14.2.2021
Ověřený nákup
S výrobkom som spokojná. Splnilo to moje očakávania, aj keď prvý týždeň to skoro išlo nonstop. Teraz sa to zapína max.2 krát za deň cca. 2 hodiny. Výhodou je aj to, že suší bielizeň. Za mňa výhodná kúpa, aj keď vôbec nepoužívame wifi.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.2.2021
Ověřený nákup
Nemám čo vytknúť, som spokojná.
Peter V.
5.1.2021
Ověřený nákup
Sme spokojný s produktom
Miroslav H.
4.1.2021
Ověřený nákup
Zatím běží dobře, ale mám ho krátce.
Zatím odvlhčuje dobře.
Ukazuje trochu podivně vlhkost po spuštění. Asi není dobře umístěn vlhkoměr.
Dušan M.
23.12.2020
Ověřený nákup
Zatím 100 procent
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.12.2020
Heureka recenze
Výhoda produktu je že je výrobek jde ovládat pomocí aplikace,přes (WiFi).
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.11.2020
Heureka recenze
nemám osobní zkušenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Heureka recenze
4l za 5 hodin
Při wifi sparovaní musite udat lokalizaci