Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1259915

Electrolux pračka se sušičkou PerfectCare 700 EW7W4684W

Electrolux pračka se sušičkou PerfectCare 700 EW7W4684W

Pračka se sušičkou v energetické třídě E pojme 8 kg prádla na praní a 4 kg prádla na sušení. Pračka Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W se o vaše prádlo postará na jedničku, a navíc se zachováním úsporného režimu. To vše díky systému DualCare, který detekuje typ tkaniny a hmotnost náplně a podle toho upraví teplotu a pohyb bubnu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
Ušetříte 2 822 Kč 18 812 Kč
15 990 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 2 822 Kč 18 812 Kč
15 990 Kč

Recenze (0)

Žaneta M.
19.9.2021
Ověřený nákup
Celkově jsem velmi spokojena
Šimon P.
14.1.2022
Ověřený nákup
Velmi tiché praní. Hlučnější sušení, běží stále čerpadlo. Pokud necháte více prádla pro sušení, tak je zmačkané. Ale logické ovládání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.1.2022
Heureka recenze
lehce ovladatelná množství programů funguje skvěle
Matěj H.
5.7.2021
Ověřený nákup
S produktem jsme zatím spokojeni.
Kateřina Š.
16.3.2021
Ověřený nákup
Zatím žádné minus
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojený, žádný problém. Tichá a pere dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.3.2021
Ověřený nákup
Kompromisní řešení při nedostatku prostoru na dva spotřebiče. Vadí mi nastavování teploty, když se prekliknete, musíte od začátku volit, kolečko by bylo lepší. Ani u programů hned není vidět na kolik stupňů se pere. Jinak jsem spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Heureka recenze
Tichá pračka
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2021
Heureka recenze
zatím nevyzkoušeno, ale mám již druhou z této řady, tak předpokládám opět její kvality
Helena H.
22.12.2020
Ověřený nákup
Opět mě nezklamala, používám na sušení tuto značku, jen ten kdo je zvyklý na samostatnou sušičku bude zklamán, že tolik neoddeluje a ne profiluje, tudíž třeba zklamání pro lidi se psy, kterým jde hlavně odchlupení
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.12.2020
Ověřený nákup
ticha
dobre perie aj pri nizkych teplotach
nizka krcivost pradla pri parnom programe
moznost pridat pradlo
cas prania a susenia je realny
chyba kratky program len na pranie bez susenia
po suseni zostavaju zmolky
pri suseni na programe extra sucha a sucha na ulozenie vyzera, ze blednu farby oblecenia
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.12.2020
Ověřený nákup
Pračka se sušičkou splnila naše očekávání, Je poměrně tichá, ovládání přehledné, instalace jednoduchá. Zatím jsme spokojeni. Jednání prodejce ochotné, rychlé dodání na výdejní místo.
Návod k obsluze je malý formát s malým písmem. Je lepší si návod nalézt na internetu a vytisknout..
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.11.2020
Ověřený nákup
Pere i susi to cajk. Je to celkem tichy. Zatim zadnej problem.
Jitka Š.
26.2.2020
Ověřený nákup
Pere i suší dobře.Tichá.
Jan A.
13.2.2020
Ověřený nákup
Zatím nemá chybu - ale mám ji jen asi 3 týdny...