Bosch kuchyňský robot MUM 4655 EU

Bosch kuchyňský robot MUM 4655 EU

Kuchyňský robot Bosch MUM 4655 EU ProfiMixx 46. Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání zvládnete všechny úkoly v kuchyni. Díky jeho bohatému příslušenství, do kterého patří průběhový krouhač, mixér, masomlýnek a další, bude vaření jedna radost. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
5 037 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 499 Kč
-30%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem na prodejně

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 102941

Recenze (0)

Renata Z.
24.3.2020
Ověřený nákup
Úžasný pomocnik
Mária Š.
4.12.2021
Ověřený nákup
Odporúčam! Bomba ! ! ! *****
Danuše S.
30.11.2021
Ověřený nákup
velika spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.8.2021
Heureka recenze
mnoho násad
mlýnek na maso není ideální
Pavel H.
28.4.2021
Ověřený nákup
V době výběru zboží jste v nabídce měli nové zboží a současně i 1 ks zánovního s cenou o 600 Kč levnější. Zvolil jsem nové zboží za plnou cenu, protože se jednalo o dárek. Zboží však bylo doručeno neoriginálním balení. Komponenty nebyly zabalené, byly pouze volně vložené do krabice a ledabyle proložené papírem. Krabice ani nebyla doplněna, takže komponenty se v krabici pohybovaly. Předpokládám, že se jednalo právě o zboží nazvané jako zánovní. Zboží jsem vrátil a zboží jsem zakoupil u konkurence. Dárek jsem musel předat bohužel dodatečně. Takže shrnuto - velice špatná zkušenost. Objektivně ale musím říci, že nakupuji u Vás poměrně často, a toto byla první špatná zkušenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.4.2021
Ověřený nákup
Nad mieru spokojná
Marie K.
20.4.2021
Ověřený nákup
Jsem celkově spokojená.
Vladimír K.
14.12.2020
Ověřený nákup
Výborný pomocník..
Václava B.
8.12.2020
Ověřený nákup
Jsem spokojená s dodáním i s výrobkem.
Petr L.
17.7.2020
Ověřený nákup
Jsem nadseny.Myslel jsem ze motor bude slaby-struhal jsem tvrde rohliky na strouhanku a vubec se nezastavoval a mlel jsem maso a i tvrdsi merunky a vykon je velmi dobry!Jsem spokojeny!
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.7.2020
Heureka recenze
Zatím vše OK,ale ještě jsem vše nevyzkousel. Tichý, výkonný.
Nic
ivan s.
12.6.2020
Ověřený nákup
velmi dobre funguje odporučam 1 sme maly a vydržyl 16 rokov tak sme si potom kupili taky isty tento
Lucia M.
9.6.2020
Ověřený nákup
Skvely produkt, pomer cena kvalita super. Vrelo odporucam.
Jiří U.
4.6.2020
Ověřený nákup
Absolutní spokojenost, zvládá všechny uvedené funkce, výkon dostačující, lze dokoupit další příslušenství
Katarína M.
27.5.2020
Ověřený nákup
Zdá sa mi trochu nestabilný. Myslela som že bude trochu silnejší