Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3160113

SENCOR kuchyňský robot STM 6359BK + 6 let záruka na motor

SENCOR kuchyňský robot STM 6359BK + 6 let záruka na motor

99x

hodnoceno

90 %

spokojenost

2x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Výprodej
AKCE: Garance 60 dní vrácení pěnez (po registraci), podmínky akce najdete zde
Kuchyňský robot s příkonem 1000 W a s nerezovou mísou o objemu 4,5 litru s měrnou stupnicí. SENCOR STM 6359BK robustní celokovové tělo s kovovými převody, variabilní regulaci otáček s pozvolným startem a 8 rychlostními stupni a LED osvětlení mixovací nádoby.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 3 000 Kč 7 999 Kč
4 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 3 000 Kč 7 999 Kč
4 999 Kč
Platí do 1.6.2022 nebo do vyprodání
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

martin N.
21.11.2021
Ověřený nákup
ok
Lucie M.
7.1.2022
Ověřený nákup
Robot je krásný, vypadá bytelně. Kamarádka tedy říkala, že se jí u stejného typu oloupala nepřilnavá vrstva na hnětacím háku, tak jsem zvědavá jak u toho mého. Co bych každopádně vytkla je tvořítko na cukroví. To je absolutně nepoužitelné. Vůbec nechápu, proč jsou ty tvary tak tenké. Veškeré cukroví tím vytlačené se následně rozdrobí a to i v případě použití nejsilnějšího tvaru a to "hvězdy". Vanilkové rohlíčky byly šíleně křehké. Tvořítko na cukroví bych tedy mohla vyhodit. Místo toho bych ocenila tvořítko na těstoviny, které je u podobného typu robota za stejnou cenu, ale tam zas nádoba neměla madlo, což jsem upřednostnila. A jako minus beru ještě neschopnost vyšlehat menší množství bílků/vajec. Třeba 4 bílky to jen šimrá.
Kovové převody
Kovové tělo
Výbava
Nevyšlehá malé množství vajec/bílků
Tvořítko na cukroví je k ničemu - otvory jsou moc malé, cukroví následně moc tenké a křehké.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.12.2021
Heureka recenze
ušetří spoustu času a sil,dobře se s ním pracuje
žádná
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Mele a šlehá výborně
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2022
Ověřený nákup
Je hlucny
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.3.2022
Ověřený nákup
Bol zakúpený hlavne na miesenie cesta na pečivo. Túto funkciu plní skvelo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.3.2022
Ověřený nákup
Velmi spokojená
Lubomír N.
5.3.2022
Ověřený nákup
Výrobek jsem ihned vrátil, protože otočná hlava házela jako když máte osmici na kole. Mlýnek na maso se z důvodu házející hlavy celý hýbal (vlnil). Chod motoru se mi zdál také nějaký nestabilní jako kdyby trhavý. Po designové stránce by byl výrobek hezký doplněk na linku, ale opravdu jen po designové.
Jiří S.
25.1.2022
Ověřený nákup
Cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Ověřený nákup
Za ty peníze šlape jak má
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2022
Ověřený nákup
Zatím spokojenost. Rozbalení na Vánoce. Těsto na buchty i pomazánky zvládá v pohodě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2021
Heureka recenze
Tichý, ušlehá sníh i ze 3bílků, všestranné využití Poměr cena a kvalita odpovídá
Frantisek N.
23.12.2021
Ověřený nákup
jeste je pod stromkem
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.12.2021
Ověřený nákup
Výborné zpracování těsta bez obvyklého nepořádku. Snadná manipulace i mytí. Chybí mi jen struhadlo, ale to se dá vzhledem k nízké ceně dokoupit zvlášť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.12.2021
Heureka recenze
Skvělý pomocník do kuchyně. Super, skvělá cena.