Tefal stolní mixér BL962B38 Ultrablend Cook

Tefal stolní mixér BL962B38 Ultrablend Cook

Okamžitá sleva
MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na vybrané domácí spotřebiče značky Tefal s kódem MDW71CZ88 (platí od 12. 7. do 25. 7. 2021 nebo do vyprodání zásob)!
Léto s Tefalem: získejte dárek při nákupu produktů Tefal. Platí 1.7. – 31.8.2021 nebo do vyprodání zásob! VÍCE ZDE
AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek! (platí do 31. 12. 2021)!
Vysokorychlostní stolní mixér umixuje a zároveň uvaří spoustu druhů pokrmů od osvěžujících koktejlů po zeleninové polévky a omáčky. Mixér Tefal BL962B38 Ultrablend Cook překvapí svou super sílou díky vysoké rychlosti 45 000 otáček za minutu. Se šesti noži technologie Tripl'Ax Pro a 1300wattovým výkonným motorem zajistí vždy spolehlivé rozmixování surovin.
Celý popis
9 899 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
5 499 Kč
-44%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
26.7.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1094660

Recenze (0)

Lenka C.
25.5.2021
Ověřený nákup
Jsem strašně moc spokojená.Zatím nemám co vytknout.
David M.
24.2.2021
Ověřený nákup
Manželka je velice spokojená a spokojená manželka znamená spokojený domov. Nelze nic vytknout
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.2.2021
Ověřený nákup
Produkt odporúčam kvôli jeho kvalite a silnému motoru, vďaka ktorému pomelie aj tvrdé zrnká (napr. ryžu) veľmi jemne. Dobrá kúpa.
kvalitné spracovanie
kvalitné nože
silný motor
Jiří M.
15.2.2021
Ověřený nákup
Splňuje přesně to co jsme od něho očekávali, velká spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.2.2021
Heureka recenze
Výrobek splňuje přesně to co jsem od něho očekával Velká spokojenost
Roman K.
19.12.2020
Ověřený nákup
Doporučuji, jako první jsem si dělal Gazpacho a bylo jemňoučké, pak dýňovou polévku a bramborové pyré. Super
velmi jemně namixované
skoro bezpracná příprava polévky
nemá ručičky, aby se sám umyl :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2020
Ověřený nákup
Zakoupila jsem na základě kladných recenzí a mám opravdu radost. Jsem moc spokojená a často ho využívám hlavne na smoothie. Jen je opravdu těžký, ale s tím jsem počítala a chtěla jsem sklo ne plast. Určitě doporučuji.
Tereza S.
26.11.2020
Ověřený nákup
Vynikajici, ocenuju mixovani horkych polevek a omacek! Delame recepty podle prilozene kucharky
Zuzana D.
24.11.2020
Ověřený nákup
Výborně vaří a mixuje polévky krémové ( takhle nerozmixuje normální tyčový mixer. ) děláme v něm vše co se dá. V létě například shaky nebo ledovou kávu :)
Ušetří čas
Při mixování lehce smrdí jakoby se něco pálilo
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.10.2020
Ověřený nákup
Toto je najhoršia kúpa domáceho spotrebiča za veľmi veľa rokov. Tak hlučné neboli ani mixéry zo 70-tych rokov, ktoré používala moja stará mama. Mixér vyzerá dobre, robí čo má, pôsobí kvalitne, ale v bežnom byte je kvôli tomu strašnému hluku absolútne nepoužiteľný. Pri polievke alebo bežnom mixovaní to ako-tak prežijete, lebo viete, že čoskoro príde koniec tohto hlasného utrpenia. Ale tie programy sú iná vec. Skúšali sme v ňom vyrobiť horúcu omáčku. Program trvá 15 minút, počas ktorých 10 sekúnd mieša a 10 sekúnd je ticho. Musel som odísť do vedľajšej miestnosti, lebo mi zalahlo v ušiach.
pôsobí trvácne
kvalitná mohutná sklená nádoba
zrejme môže byť veľká pomoc v kuchyni (ak si dáte štople do uší)
nezvládnuteľný hluk
Jiří B.
9.10.2020
Ověřený nákup
silný bytelný stroj 👍
MVM S.
31.8.2020
Ověřený nákup
Super stroj!!! Dělám v něm i pesto
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2020
Ověřený nákup
Polivkovaromixer je super. Varim v nem 3× tydne. Jsem moc spokojena. Mixer je velmi vykonny. Nevyhoda je, ze program polevka je nastaven s mixovanim. Takze pokud chcete čiry vyvar, musite par minut pred koncem polevkovar vypnout.
Martina V.
15.3.2020
Ověřený nákup
výkonný
hezký design
kvalitní konstrukce
skleněná nádoba
pulsní spínač
zvlášť nastavení rychlosti a času
hodně možností - polévky, smoothie, nemléka, pomazánky atd.
vyšší hlasitost
těžší při manipulaci nebo přenášení
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.12.2020
Ověřený nákup
perfektny stroj. Kupovali sme ho ako lepsiu alternativu k miomatu a sme velmi spokojny. Ano, je hlucnejsi ked mixuje, ale tak je to iba jedna minuta mixovania. Vymixuje zrno lepsie nez miomat a kase su hladsie. Detto polievky, omacky su jedna basen. Akurat ta nadoba je fakt tazka takze to umyvanie musi byt opatrenejsie. Aj tak, ak by som sa mala znova rozhodnut, jednoznacne ho uprednostnim pred miomatom.