Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1415026

Niceboy HIVE pods 2 bezdrátová sluchátka

Niceboy HIVE pods 2 bezdrátová sluchátka

433x

hodnoceno

90 %

spokojenost

27x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Drobné špunty se skvělými zvukovými vlastnostmi a odolností IPX5 vůči vlhkosti – to jsou bezdrátová Bluetooth 5.0 + EDR sluchátka Niceboy HIVE pods 2, která bodují MaxxBass technologií i výdrží na nabití 6,5 h. Díky nabíjecímu pouzdru se výdrž dostává na 35 h. Sluchátka jsou vhodná i jako handsfree. Celý popis
Ušetříte 1 491 Kč 2 490 Kč
999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 491 Kč 2 490 Kč
999 Kč
Rozbaleno / jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na 2 prodejnách
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Andreas C.
8.1.2021
Ověřený nákup
Pekný zvuk, troška basový ale nevadí mi to. Videá aj všetko ide pekne (zvuk s obrazom). Jednoduché ovládanie.
Bestlog s.r.o. B.
12.1.2021
Ověřený nákup
Výborný výrobek, funguje i s iPhone 10XS Max úplně bez chyby, jako i s dalšími přístroji. Také se přizpůsobí většině tvarů uší,dobrá výdrž baterie.
Lucia Miriam M.
23.12.2020
Ověřený nákup
kupovala som ich pre seba pred pol rokom a bola som natoľko spokojná, že som ich kúpila aj ako darček niekomu inému. Super blokovanie vonkajších šumov, super zvuk a výborná výdrž. Odporúčam👍🏻
kvalita zvuku
výdrž batérie
rýchlosť nabíjania
blokovanie vonkajších šumov a zvukov
rýchle a jednoduché párovanie/pripájanie
niekomu môže prekážať že sú dotykové
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.12.2020
Ověřený nákup
Super poměr cena výkon
Tomáš M.
16.11.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost! Skvělý zvuk i fce
Velký konkurent Apple airpods
Lucie V.
12.1.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojená
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2020
Ověřený nákup
Vyborne sedia v usiach
Alma B.
15.12.2020
Ověřený nákup
Super
Lucie L.
5.6.2020
Ověřený nákup
Rychlé vyřízení objednávky. Spokojenost.
Jitka M.
8.4.2020
Ověřený nákup
Vydrz
Dobre sedí v uších
Poměr cena vykon
Roman V.
23.3.2020
Ověřený nákup
cenu, zvuk a vydrž baterie na výbornú.
Norbert Č.
17.3.2020
Ověřený nákup
Max.spokojnost dobre drzia v uchu, zvuk ok, pripojenie k telefonu bez problemov. S8.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2020
Heureka recenze
mám je krátce, ale zatím skvělé.
pavla a.
19.2.2020
Ověřený nákup
paruji je hned a bez problemu s Apple produkty, v usich vydrzi cca 3 hodiny, pak se musi nabit, po dome se pohybuji bez preruseni pripojeni bez problemu, funguji i venku se zaverenymi okny, kdyz mam iphone doma, nezkousela jsem jeste volani, mam je jen na hudbu, z usi nevypadavaji, jsou pohodlne, urcite doporucuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.4.2022
Ověřený nákup
Spatne pripojovani k blootooth, funguje jen jedno sluchatko. Asi budeme reklamovat.
Nic
Nefunguje