Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2, černá

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2, černá

Za svůj dokonale dynamický zvuk se spoustou basů a detailů by si přenosná prémiová Bluetooth 5.1 sluchátka Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 zasloužila jedničku s hvězdičkou. Mají ANC technologii aktivního potlačení okolních hluků, kvalitní mikrofon pro srozumitelné handsfree volání, výdrž 7 h a nabíjecí box pro 3 plná nabití. Celý popis

Barva

default
default
Od prodejce MALL
7 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
5 349 Kč
-33%

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2487665001

Recenze (0)

Ľuboš P.
6.11.2020
Ověřený nákup
Vynikajúce v danej triede
Patrik J.
2.10.2020
Ověřený nákup
Vyborny zvuk, vynikajici aplikace.
aplikace
zvuk
citlivost na dotyk obleceni(kapuce)
Stanislav S.
23.3.2021
Ověřený nákup
Úžasný pokrok oproti TW1 vo výdrži batérie. Zvuk samozrejme naprosta špička, tam nieje vôbec čo riešiť. Lepšie špunty som nemal.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.3.2021
Ověřený nákup
Perfektny zvuk
moznost kupit nahradne stuple
Profesionalny vzhlad krabicky na ulozenie slúchadiel
Pomerne dobre aktivne rušenie okolitého hluku
Netusim kedy je odkladacia krabicka plne nabitá resp.jej percentualne nabitie
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.2.2021
Ověřený nákup
Slúchadlá majú naozaj výnimočne kvalitný zvuk - to bola moja top priorita. Dobre sedia v ušiach. Bez problémov s pripájaním sa cez bluetooth na rôzne zariadenia (notebook, mobil, TV). Batéria vydrží celý deň aj mimo nabíjacej krabičky. Aplikácia je tiež veľmi použiteľná a praktická, dajú sa preprogramovať všetky tlačidlá. Za mňa výborná kúpa a spokojnosť.
kvalitný zvuk
dobre fungujúce pripájanie cez bluetooth
dobre sedia v ušiach
nastaviteľné gestá tlačidiel
výdrž batérie
dobrá android aplikácia
kvalita snímaného zvuku cez mikrofóny pri telefonovaní je "iba ok", určite nie top
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.1.2021
Ověřený nákup
Vynikajúci zvuk a výborná obsluha slúchadiel.
JOZEF S.
22.10.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ to naj Top čas sa dá kúpiť 🤟
Karel H.
31.8.2020
Ověřený nákup
Skvěle hrající sluchátka, drží v uchu při běhu i ve fitku. Dodávaná aplikace umožní nastavit ekvalizér podle ucha a zapíše jej přímo do sluchátek, takže fungují stejně i v jiném zdroji. Za mě skvělá volba.
Skvělý zvuk (převážně elektronická hudba)
Možnost zapnutí příposlechu okolí
Pro někoho opticky trochu větší
Cena není nízká, ale jedná se o prémiový produkt
Jiří N.
12.1.2022
Ověřený nákup
Přecházel jsem ze Samsung Buds+. V porovnání má Samsung komplexnější možnosti ovládání (např. možnost poklepat na kraj sluchátka, což otevírá další možnosti ovládání ze samotného sluchátka). Sennheiser má oproti tomu ale zvukovou reprodukci o třídu výš, alespoň za mě.
Opravdu skvělý zvuk
Povedený design pouzdra, ani není tak velké, jak jsem se podle recenzí bál
Špunty sedí pěkně, nejsou těžké, nijak mi nevadí. Tlumí hezky i s původními špunty.
Výdrž je dostačující. Za mě více nepotřebuji, poslouchám cca pár hodin denně a nabíjím 1-2x týdně.
Prvotní párování a připojování bylo vcelku peklo. Ale po SW update vše v pořádku (uff).
Připojení je pomalejší v porovnání Buds+. Sluchátka se připojují "až" po vyjmutí z pouzdra, nikoliv již po jeho otevření. Ale není to nic strašného.
Pro použití pouze jednoho sluchátka, je potřeba použít pouze pravé.
Miroslav K.
17.12.2021
Ověřený nákup
Dobre celkom dost
Vsetko uzasne
neni wireless nabijanie
Len jedno sluchatko sa da pouzivat
ALENA F.
25.11.2021
Ověřený nákup
Výborný zvuk,krásně sedí do ucha.
Michal D.
24.11.2021
Ověřený nákup
Prome naprostá spokojenost zvuk bal sem se aby seděli kort kdyz hodne beham a tak a drzej i při běhání super sluchatka
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.10.2021
Heureka recenze
Skvělý zvuk Sennheiser Výborně zpracování Neotřelý design krabičky
Chybí bezdrátové nabíjení
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.5.2021
Heureka recenze
špičkový produkt
Jan S.
15.5.2021
Ověřený nákup
Jsem velice spokojený,zvuk jak má být a to jsem hodně náročný,vřele doporučuji