Beko myčka nádobí DFN28422X + 10 let záruka na motor

Beko myčka nádobí DFN28422X + 10 let záruka na motor

Výprodej
Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a nerezovém provedení s náplní 14 sad nádobí, 9 mycími programy a invertorovým motorem. Beko DFN28422X disponuje speciálním dolním ramenem AquaIntense pro intenzivní mytí a výškově nastavitelným horním košem Acrobat se 3 polohami. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
11 290 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
9 490 Kč
-15%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem na prodejně

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2462348

Recenze (0)

Jan M.
20.9.2021
Ověřený nákup
Zatim dobrý
Jiří S.
18.8.2021
Ověřený nákup
zatím jí máme chvilku. čas uvidí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.8.2021
Ověřený nákup
Suverénně nejhorší myčka, kterou jsem v životě měla. Putovala na chatu jako nouzovka.
Nevejdou se do ní jídelní talíře standardní velikost, nastojato brání v otáčení vrtule.
Nádobí zůstává mokré tak, že ho musím normálně utřít a nechat vyschnout, aby mi neplesnivěly zespoda talíře.
Zůstává v ní voda, i když je vyčištěný filtr a přepadová nádržka vyprázdněná.
Danka J.
12.8.2021
Ověřený nákup
Som spokojná,splnila moje očakávanie
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.7.2021
Heureka recenze
ne dobře suší
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.6.2021
Ověřený nákup
Perfektny dizajn,uzitocne programy,skvele umyva na kratky 58 minutovy program,super ticha...na 100% sa rovna konkurencii Bosh,Siemens,Zanussi atd....neplatte iba za znacku 100e plus....😉
Tomas V.
1.6.2021
Ověřený nákup
Zatím super pracant v kuchyni
Daniela Ž.
18.2.2021
Ověřený nákup
Jsem Spokojená
Dagmar A.
12.2.2021
Ověřený nákup
Riad nie každý program umyje, pri niektorých programoch zostáva špinavý.
Marian T.
1.2.2021
Ověřený nákup
Mytí zvládá parádně, nádobí je po ukončení cyklu suché a vyleštěné. Výhoda je horní šuplík na příbory.
Dobře suší, nádobí se leskne a je bez fleků+ třetí šuplík a druhé rameno
Zatím nic
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.1.2021
Heureka recenze
fuguje dle předpokladu
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2021
Ověřený nákup
Myčku už mám několikrátou, od drahých po levnější.. Tahle je za ty peníze nejlepší co jsem měl. Pěkný design, dvířka nejsou tak forova jako u ostatních při otvírání se neprohybaji a jsou pevnější konstrukce. Nejlepší program c. 5 na 58 minut, umyje dokonale. Nejtissi určitě nebude, ale tak hlučná taky není. Jediný problém při montáži, v dodávané hadici je sítko, které nevím proč nepřipouští vodu pod tlakem, vzduch ano.. Sítko jsem odstranil a je po problému s napouštěním. Super je ze je v myčce jak košík na příbory, tak horní šuplík na příbory a ten nemá absolutně chybu. Doporučuji pokud chcete vše za relativně málo peněz. Cca 9 tis.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.11.2020
Heureka recenze
Celkem tichá Dobře myje Koš na přibory na vic je super
Tlačítka
Terka K.
6.8.2020
Ověřený nákup
Som z umyvackou spokojna
Jaroslava S.
23.7.2020
Ověřený nákup
Som velmi spokojna.