Siemens myčka nádobí SN258I01TE

Siemens myčka nádobí SN258I01TE

Vítěz dTestu 8/2018! Volně stojící myčka Siemens SN258I01TE v energeticky úsporné třídě D a nerezové barvě s černým ovládacím displejem. Díky příborové zásuvce, která uvolní místo v dolním koši, můžete vložit až 14 sad nádobí, a na výběr máte z 8 programů mytí. Jistě využijete brilliantShine system® se systémem sušení Zeolith® pro dosažení výjimečně zářivého a suchého skla. Funkce varioSpeed Plus zajistí až 3× rychlejší mytí a sušení. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
19 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
17 980 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1043560

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2021
Heureka recenze
Velká, tichá, vítěz D testu
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.5.2021
Heureka recenze
tichý chod, variace programů
jiří k.
20.4.2020
Ověřený nákup
Nemohu hodnotit za ostatní, ale pouze s 15let starým simensem. Oproti němu přibylo hodně plastu. Vršek připomíná spíš pračku, než spotřebič do kuchyně. Koše uvnitř myčky jsou volnější. Jinak myčka myje velmi dobře.
Jan S.
3.3.2020
Ověřený nákup
tichá
kvalitní zpracování
Tomáš V.
27.11.2019
Ověřený nákup
Po 15 letech, kdy mi bezvadně fungovala myčka Siemens jsem opět koupil tuto značku. Vše je skvělé. Jen jsem si musel dokoupit koš na příbory a sušení jsme si myslel, že bude lepší. Napouštěcí ventil dost hučí,
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.5.2019
Ověřený nákup
jsem spokojená, nádobí je dokonale čisté i když tam dám ty nejlevnější tablety
Michal Č.
5.5.2019
Ověřený nákup
Mame mycku zapojenou pouze tyden, ale zatim maximalni spokojenost. Je ticha, myje i susi hezky, a to i na kratky program (1h30min).
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.4.2019
Ověřený nákup
Jsem naprosto spokojená. Myčky myje perfektně. Také oceňuji protiotiskovou úpravu.
Marcel V.
12.12.2017
Ověřený nákup
Z mého pohledu jde o výborný výrobek. Srovnávám se 14 let starou vestavnou myčkou Whirlpool. Tento Siemens je prostornější, tišší, úspornější a mnoho lépe myje i suší. Instalace je otázkou několika minut. Jediná výtka: Elegantní dotykový panel je příliš citlivý, stačí se ho omylem dotknout (nohou, rukou, když stojíte u linky) a přístroj se zapne a čeká na volbu programu, bohužel není zde žádný časovač, který by ho třeba po pár minutách vypnul, pokud není provedena další volba. Takto náhodně zapínáme myčku několikrát týdně...
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.10.2017
Ověřený nákup
Za hlavní výhodu považuji variabilitu nastavení hřebenů v koších a horní polici na příbory. Očekával jsem, že součástí bude i hlavice na mytí plechů, ale není. Výhodou je dotykový panel, doufejme, že bude spolehlivý. Programy a jejich modifikace jsou vyhovující, ale při volbě zkrácených/úsporných kombinací nemusí být výsledný efekt dokonalý. Myčka je velmi tichá.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2017
Ověřený nákup
S výrobkem spokojenost, hlavně mě překvapila nízká hlučnost při mytí. Co se týče programů a jejich délky, přibližně odpovídají předchozí myčce Bosh.