Bosch myčka nádobí SMS4EVI14E + doživotní záruka AquaStop

Bosch myčka nádobí SMS4EVI14E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě C s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SMS4EVI14E disponuje automatickým otevíráním dveří EfficientDry a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
15 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
14 990 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2667147

Recenze (0)

Silvie D.
30.4.2021
Ověřený nákup
Skvělý výrobek, překvapila mě tichost při mytí a výborně umyte nádobí bez jakéhokoliv předoplachovani nebo odmaceni, jsem rada za tuto moji volbu.
Horní plato na příbory
Malá spotřeba vody
Výborné mytí
Tichost
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.4.2021
Ověřený nákup
Myčka je super, jen to, že program s otevřením dveří je o půl hodiny delší. Byl jsem velice nepokojený s dopravou. Ověřoval jsem si telefonicky přímo u dopravce "Helicar" zda je možné platit kartou, což mi paní potvrdila, ale posádka auta měla fakturu na hotovost! To mně dost vadilo, protože nejbližší bankomat mám 10 km! V době Coronaviru nepochopitelná věc!
Ondřej K.
9.3.2021
Ověřený nákup
Je to jen 4kova rada, takze vana je plast a plechy nejsou nikal robustni ale vse funguje jak ma otevirani dvirek po domyti je super, mycka je krasne ticha a myje perfektne, uz je to 3. mycka od bosch v rade, jejich ergonomie a pomer cena vykon mi vyhovuje
Hedvika F.
8.3.2021
Ověřený nákup
Maximální spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2021
Ověřený nákup
Zatím nemáme co vytknout. Zaschlá špína občas nepustí, ale to je asi normální. Jinak funguje skvěle, je tichá.
Tichost
Párování s telefonem
Automatické otevírání dvířek.
Jedno čistící rameno.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.2.2021
Heureka recenze
Velice ticha usporna
plastova vana, tenke plechy spatna konektivita na wifi usporny program trva 5h, takze se spis hodi na pusteni pres noc
Marek D.
11.10.2021
Ověřený nákup
Tichá, automatické otvírání
Slavka F.
4.10.2021
Ověřený nákup
Velice spokojená s výrobkem
Alena H.
2.10.2021
Ověřený nákup
Při zapnutí tichého režimu jen skutečně téměř neslyšna. Obecně je ticha. Umyvadlo výborně. Oceňuji plat na příbory.
Jiří V.
27.9.2021
Ověřený nákup
Za mě super cena výkon naprostá spokojenost a wifi start a komunikace přes app za mě paráda
Lucie M.
27.9.2021
Ověřený nákup
Opravdu ticha myčka, skoro nepoznám, že se spustila. Nádobí umyté jako kdybych ho myla ručně. Nelíbí se mi šuplík na příbory. Naskládat je tam zabere spoustu času a není kam dát malé kousky nádobí, co by jinak propadly koši. Že staré myčky jsem si tedy přendala boxík na příbory a malé věci, chyběl by.
Velmi tichá
Skvěle myje
Prostor na příbory je opruz plnit
Marijan L.
23.9.2021
Ověřený nákup
Great product!
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.9.2021
Heureka recenze
vyšší cena
Roman R.
21.9.2021
Ověřený nákup
Ticha, rychla, perfektne umytie na automatike.
Kristyna D.
20.9.2021
Ověřený nákup
100% spokojenost. Jedine co bych vytkla je ze mycka dojela uvnitr mokra, doufam, ze vysvetlenim je, ze byla pred expedici vyzkousena. Bohuzel jsem to nevedela a nechala ji zabalenou jeste asi tyden, takze lehce zasmradla.