Electrolux tyčový vysavač Well Q7 WQ71-P50IB

Electrolux tyčový vysavač Well Q7 WQ71-P50IB

Akce
AKCE: Napište recenzi a získejte sadu na přípravu koktejlů v hodnotě 650 Kč jako dárek (po registraci, platí 24. 1. – 28. 2. 2022). Podmínky akce najdete ZDE
AKCE: Napište recenzi a získejte rychlovarnou konvici Electrolux jako dárek (po registraci, platí 1. 7. 2021 – 30. 6. 2022). Podmínky akce najdete ZDE
Tyčový vysavač 2 v 1 s odnímatelnou ruční jednotkou je vhodný na tvrdé podlahy. Electrolux Well Q7 WQ71-P50IB je vybaven axiální cyklonovou technologií, 5stupňovým filtračním systém a omyvatelným progresivním filtrem E10. Hubice Power Pro.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
7 058 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
4 499 Kč
-36%
Doprava zdarma
Platí do 31.1.2022 nebo do vyprodání

U dodavatele

1.2.2022 k osobnímu odběru
Prodejny
 
1.2.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2850989

Recenze (0)

Hana P.
28.12.2021
Ověřený nákup
Skvělý pomocník pro rychlý úklid bez námahy. Velmi dobrý výkon. Dlouhá výdrž nabití. Používáme převážně na dřevěnou plovoucí podlahu, ale zvládá i koberec. Využíváme obě varianty (tyčový i ruční). V použití je každý den a zatím jsme velmi spokojeni a určitě doporučujeme.
Dobrý výkon
Různé nástavce
Skladný
2v1
Tichý
Snadné vysypání nádobky na prach
Rychlé dobití
Volně stojící
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2021
Heureka recenze
Dobrý výkon Různé nástavce Skladný 2 v 1 (tyčový a ruční) Tichý Snadné vysypání nádobky na prach Rychlé dobití Volně stojící.
Petr K.
11.12.2021
Ověřený nákup
Velmi tichý, lehký a přitom výkonný vysavač. Hodně pohodlně se s ním manipuluje, je to opravdu radost s ním vysávat. Designově také na úrovni.
tichý
výkonný
lehká manipulace
LED osvětlení pro pohodlné vysávání
Gumová kolečka
Hůře se s ním vysávají koberce, lze však ubrat i na výkonu (jen 2 možnosti, ale dostačují)
Menší nádobka na odpad
Michal B.
10.12.2021
Ověřený nákup
Tento produkt můžu jen doporučit! Máme doma feny Zlatého rerievera a kočičku. Pro každodení rychlí úklid vysávání chlupů je naprosto senzační! Velmi kaldně hodnotím také rotační hubici s leštícím efektem. Sací výkon se dá elegantně nastavit a vysává naprosto dokonale. Nádobka na odpad je sice menší, ale velmi dobře se vysype. Když je potřeba, tak se dá vysavač oddělit od tzče a můžete si pohodlně povysávat auto a špatně dostupná místa v domácnosti.
Tichý
Snadno ovladatelný
Lehký
Design
Jednoduše vysypatelná nádobka na smetí
Filtrace
Regulovatelný výkon sání
AKU
Déle se nabíjí
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2021
Heureka recenze
Tichý Snadno ovladatelný Lehký Design Jednoduše vysypatelná nádobka na smetí Filtrace Regulovatelný výkon sání AKU
Déle se nabíjí Malá nádobka na smetí
Vlastimil S.
23.11.2021
Ověřený nákup
Vysavač je oproti jiným značkám tichý, výkon bohatě stačí na každodenní luxování. Na linu i plovoučce vysaje naprosto vše. Na koberci sem tam něco nechá, ale na to slouží klasický vysavač. Měkčená kolečka tiše jezdí po plovoučce. Prostě Electrolux...jako vždy za 1.
tichý
dostatečný výkon
LED světla
cena :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.11.2021
Heureka recenze
Lehký Málo hlučný Led podsvícení Výdrž baterie Hezký vzhled
Petr P.
18.11.2021
Ověřený nákup
Po prvním vysávání jsme nadšeni. Skvěle se ovládá, díky světlu krásně všechno vidět. Velká výdrž baterie zajistí bezproblémový úklid celého bytu. Navíc vypadá moc krásně.
Výdrž baterie
Ovladatelnost
Výkon
Design
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.11.2021
Heureka recenze
značka
cena