Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2866233

Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal RH9879WO

Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal RH9879WO

AKCE: Získejte mopovací hlavici zdarma k nákupu tohoto tyčového vysavače Rowenta (po registraci)!
AKCE: záruka 45 dní vrácení peněz!
Tyčový vysavač 2 v 1 s Li-Ion baterií, která poskytuje energii až na 45 minut úklidu. Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal RH9879WO je vybaven motorizovaným kartáčem s LED osvětlením, vylepšeným ergonomickým tvarem a skládací rukojetí. Cyklonový systém pro optimální separaci prachu ze vzduchu.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
Ušetříte 4 000 Kč 11 999 Kč
7 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 4 000 Kč 11 999 Kč
7 999 Kč

Recenze (0)

Peter D.
28.10.2021
Ověřený nákup
Splnil očakávania.
Tichý
Výkonný
Výdrž batérie
Bohaté príslušenstvo
Vysáva výborne chlpy od psa
Do budúcnosti vymeniteľná batéria
Trochu ťažší
Andrea B.
30.12.2021
Ověřený nákup
Vysavač je skvělý. Zvládá vysát psí i kočičí chlupy. Na režim Eco vysaje celý dům a i tento režim je dostačující. Poměr cena - výkon na jedničku. Jediná nevýhoda je, že mi ho přítel nechce půjčit. 😀
Radek D.
5.12.2021
Ověřený nákup
Tento vysavač mám doma už asi půl roku a tuto dobu jsem neshledal žádné větší problémy, možná jen kratší výdrž baterie, která sice menší byt zvládne, ale na větší dům už bude potřeba dokoupit druhou. Jako velké plus hodnotím konstrukci vysavače, se kterým je snadné manévrovat i ve složitějším prostoru a jednoduše vysávat i pod nábytkem díky flex hubici. Dále bych vyzdvihl vysoký sací výkon vysavače který i v režimu eko, kdy je vysavač velmi tichý, předčil moje očekávání. A též bych velmi kladně ohodnotil snadnou obsluhu celého přístroje, a to jak samotné používání, tak i rozebíraní a čištění. Myslím, že v této cenové kategorii, jde o velmi dobrý vysavač s vysokým výkonem snadnou obsluhou a díky flex hubici i výbornou dostupností pod nábytkem.
vysoký výkon
snadná obsluha
velmi tichý
velké množství příslušenství
flex hubice
jednoduché čištění
kratší výdrž baterie
Tomáš Š.
22.11.2021
Ověřený nákup
Asi nejlepší vysavac poměr cena / výkon .
Silný výkon
Vyborna vydrz
Flexibilní tyč ( možnost vysat pod nábytkem )
Podsvícení
Displej
Mopovaci hlava zdarma
Při nabejino nutno rozložit na 2 části
Eliska S.
15.11.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, vysavač je opravdu tichý a sokaze vysát všechny chlupy od zvířat 🙏
Tichý
Vysaje všechny chlupy
Těžší
Luboš L.
13.11.2021
Ověřený nákup
Jediny co mi na vysavači vadí,že se musí před pověšením do nabijecího držáku rozebrat,protože by ho držák neunesl😣
Andrea J.
6.11.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, vysává skvěle. Vybírala jsem dlouho, a parádní je, že je bez kabelu- na baterii, usnadňuje mi to úklid celého domu. 👍🏻
Vysává skvěle všechny druhy podlah
Bez kabelu
Dostane se všude
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.11.2021
Heureka recenze
ohebná hadice
výkon váha příšerný design
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.11.2021
Heureka recenze
Opravdu dobře vysává Lehký, vzdy po ruce, bere perfektně kočičí chlupy
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.11.2021
Heureka recenze
Zboží bylo doručeno v pořádku a je přesně takové jaké jsem si objednal .
Nemám co bych k produktu dodal . Vše je v naprostém pořádku
Michal T.
26.10.2021
Ověřený nákup
bohaté příslušenství, s možností mopovací hlavice, trochu těžší protože vysavač není vyvážený ale je kompletně u rukojeti.
výměnná baterie
tichý
možnost více baterií
dobrá filtrace
silný výkon
Anna K.
20.10.2021
Ověřený nákup
S nákupem jsem nadmíru spokojena. Vysavač je tichý, skladný, a velmi hezký. Starší koberec krásně prokouknul po prvním vysátí.
tichý
skladný
výdrž baterie
možnost mopovací hlavice
dárek k nákupu
hezký desing
jednoduchost při čištění, filtr jde umýt
zatím jsem nenašla
Martina K.
12.10.2021
Ověřený nákup
Tichý a výkonný, veľmi praktické vysávanie bez káblu, veľa príslušenstva, darček pri kúpe
Karel K.
21.6.2021
Ověřený nákup
S výrobkem jsem velice spokojen, perfektní zpracování, dobrá manipulace a perfektně vysaje.
design
kvalita zpracování
výborně vysává
žádná
Robert F.
16.6.2021
Ověřený nákup
Spokojenost, výborně vysává koberce od zvířecích chlupů, velice snadná manipulace a vysávání, snadná údržba. Nebyl jsem si nejdříve koupí jistý, nemaje zkušenost s bezsáčkovým, tyčovým modelem, ale jsem mile překvapen.
Velice pohodlné vysávání, díky možnosti 'zlomit' hubici i pod gaučem, sniž je třeba se plazit po zemi.
Zacvakávací systém násad a konponentů je celý z nijak tvrdého plastu a působí velmi křehce.
Vhodný do menšího bytu, baterie vydrží asi dvacetpět minut, na turbo ještě mnohem méně.