Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2750300

Logitech MX Master 2S, graphite (910-005966)

Logitech MX Master 2S, graphite (910-005966)

Profesionální bezdrátová laserová myš, nastavitelné rozlišení až 4 000 DPI, technologie Logitech Flow pro snadné připojení až ke 3 zařízením, sekundární kolečko pro ovládání palcem, pravoruká ergonomie, výdrž na baterii až 70 dní, dobíjení pomocí micro-USB kabelu. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 590 Kč
Zboží od: MALL
1 590 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti Logitech MX Master 2S, graphite (910–005966)

  • Profesionální bezdrátová myš
  • Nastavitelná citlivost až 4 000 DPI
  • Mechanické kolečko
  • 7 tlačítek a sekundární rolovací kolečko
  • Vysoká přesnost díky technologii Darkfield
  • Výdrž na baterii až 70 dní
  • Bezdrátová technologie Advanced 2,4 GHz a BT
Profesionální myš Logitech MX Master 2S, graphite (910-005966) 4 000 DPI programovatelná tlačítka nový snímač ergonomická integrovaná paměť

Výkonná bezdrátová myš Logitech MX Master 2S

Užijte si pokročilé funkce a úchvatný design s myší Logitech MX Master S2, která disponuje funkcí softwaru Logitech Flow pro procházení a kopírování/vkládání mezi až třemi počítači. Zaručeně oceníte i vysoce přesný senzor Darkfield, baterii s rychlým dobíjením a rolovací kolečko s ultrarychlým posuvem. Tato vlajková loď na poli myší společnosti Logitech je určena náročným uživatelům, kteří toho chtějí dokázat více a efektivněji.

Profesionální myš Logitech  MX Master 2S laserová komfort tvarovaný profil

Pracujte efektivně na více počítačích

Doby, kdy práce na několika počítačích znamenala posílání obsáhlých e-mailů s přílohami sem a tam nebo únavné kopírování souborů na jednotku flash, jsou již minulostí. Software Logitech Flow umožňuje přejíždění myší mezi až třemi počítači. Pracujte efektivně! Kopírujte text, vkládejte text nebo přenášejte soubory z jednoho počítače do druhého. Ušetříte tak spoustu času!


Profesionální myš Logitech  MX Master 2S Logitech Flow

Dostatek energie

Po celý den budete mít dostatek energie již po 3 minutách nabíjení! Nabíjení je navíc velmi jednoduché. Stačí připojit myš MX Mater 2S k počítači pomocí nabíjecího kabelu micro-USB. Po úplném nabití myš vydrží fungovat až 70 dní. Myš je zároveň vybavena LED indikátorem, který vás upozorní na nízký stav baterie.

Profesionální myš Logitech  MX Master 2S laserová komfort tvarovaný profil

Žádný povrch není překážkou

Myš Logitech MX Master 2S je vybavena laserovým snímáním Darkfield s přesností 4 000 DPI, které vám umožňuje využití prakticky na libovolném povrchu, včetně skla a povrchů s vysokým leskem! Při testech myš fungovala nejlépe na skle o minimální tloušťce 4 mm.

Profesionální myš Logitech  MX Master 2S Darkfield 4000 dpi

Technické parametry

Ergonomie Pravoruká
Snímač pohybu Laserový
Provedení Bezdrátové
Podsvícení Ne
Citlivost Až 4 000 DPI
Rozhraní micro-USB – rychlé dobíjení
Hmotnost 145 g
Rozměry 12,6 × 8,6 × 4,8 cm

Užitečné odkazy: