TESLA horkovzdušná fritéza AirCook Q60 XL

TESLA horkovzdušná fritéza AirCook Q60 XL

Horkovzdušná fritéza s příkonem 1500 W a nepřilnavým košem o objemu 6 litrů. Tesla AirCook Q60 XL je vybavena 8 předprogramovanými funkcemi, 60min časovačem a možností nastavení teploty od 40 do 200 °C. Všechny odnímatelné části jsou vhodné do myčky nádobí. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
2 989 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 456 Kč
-17%

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
29.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2605482

Recenze (0)

Martin V.
18.8.2021
Ověřený nákup
maximální spokojenost
Lukáš M.
12.1.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, už dlouhou jsem si tak nepochutnal.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2021
Ověřený nákup
Zatiaľ žiadne nedostatky. Všetko, čo som doteraz piekol bolo dobre upečené. Aj manželka je s výrobkom spokojná. Radšej sok kupoval väčšiu
Michaela R.
11.12.2021
Ověřený nákup
Fajn . obsluha rychlá jednoduchá a jídlo z fritézy zdravé a dobre
Jozef B.
12.11.2021
Ověřený nákup
Splnil očakávania.
Lukas B.
18.2.2021
Ověřený nákup
Po zakupeni tovaru som zistil, ze je poskodeny (prliaceny a skrabance) tak som ho reklamoval a po tyzdni mi poslali ten isty bez toho, aby okontrolovali ci je, alebo nie je poskodeny.
Iveta S.
16.2.2021
Ověřený nákup
Super výrobok.
Peter Č.
13.1.2021
Ověřený nákup
Spokojnost:)
Radka P.
12.1.2021
Ověřený nákup
Předčila naše očekávání super věc s velkým kosem pro velkou rodinu
Markéta N.
26.12.2020
Ověřený nákup
Zatím pořádně nevím, dostala jsem na Vánoce. Nicméně nám přišel malinko promáčklý nad rukojetí (musela být vina odesílatele, krabice byla neporušená a ručka je ok, tak není možné,aby bylo promáčklé skrz přepravu. Ale neřešili jsme. Pak další problém je, že bojuji s každým vytáhnutím koše... kolikrát nemám sílu už a musí pomoct manžel.... na tu značku a cenu, docela chatrnější provedení.... jinak zatím jsme dělali jen hranolky a ty byly rychle a výborné.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2021
Heureka recenze
dobrý
Eva P.
31.1.2021
Ověřený nákup
Horkovzdušný hrnec super ale bez kuchařky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.12.2020
Ověřený nákup
Tovar nefunkčný, nedala sa vysunúť spodná nádoba na fritovanie ; nespokojnosť ani s vybavením mojej reklamácie
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.12.2020
Heureka recenze
velký objem koše programy
jde ztuha vytáhnout koš
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.10.2020
Heureka recenze
Veliká nádoba na fritování, elegantní design
Zatím nic