Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2665102

Tefal kontaktní gril Optigrill Elite XL GC760D30

Tefal kontaktní gril Optigrill Elite XL GC760D30

<
AKCE: Získejte k Tefal Optigrillu 4dílnou sadu nožů Tefal jako dárek (po registraci u výrobce, platí do 31.12. 2022 )! VÍCE ZDE
AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek!
Elektrický gril s XL kapacitou a s příkonem 2200 W. Tefal Optigrill Elite XL GC760D30 disponuje inteligentní technologií, díky teré se automaticky přizpůsobí tloušťce a množství masa. Zvolit si můžete z 16 automatických programů pro dokonalé výsledky grilování. 
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 3 700 Kč 9 999 Kč
6 299 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 3 700 Kč 9 999 Kč
6 299 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
9.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Petr N.
22.2.2021
Ověřený nákup
Jsme nadšeni,grilujeme, skoro každý den.Kroky jsou psány v češtině což vítáme,sám zváží a vypočítá dobu.Maso je opravdu šťavnaté,ryby jednoznačná mňamka,špízy též.Zkoušeli jsme brambory nemá chybu,banány s čokoládou pro děti to bylo pro ně TOP!Konečně gril,který opravdu funguje a dělá co má.Ty předvolby programů to prostě nemá chybu.Zkoušíme a experimentujeme.Všem doporučuji opravdu se vyplatí. Chybí mi už jen grilovací kleště,ale již brzy pořídíme opět od této firmy.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.8.2022
Ověřený nákup
Předchozí elektrický gril nám vydržel 10 let a stál tisíc korun. Nepředpokládám ze bude markantní rozdíl v životnosti grilovacích desek v poměru cena životnost. Spíše jde o pohodlí. Na grilu proste jen navolite co grilujete a čekáte až to na vás zapípá. Gril je robustní a z kvalitních materiálů což je dobře. Ale i přesto mi přijde cena vysoká. Přesto však gril určitě doporučuji. Je krásný, robustní a griluje bez jakékoliv obsluhy.
Robustní
Kvalitní materiály
Odnímatelné grilovací desky
Zabírá hodně místa při uskladnění
Jaroslav H.
17.6.2022
Ověřený nákup
Jedlo pripravi perfektne aj neskuseny kuchar. Grill vzdy spravne odhadol cas potrebnu na pripravu kazdeho druhu jedla. Ten kto bol zvyknuty na dreveny alebo plynovy gril, bude trochu sklamany, pretoze plocha je mensia. Grilovat zemiaky sa ani nepokusajte, pre celu rodinu by to trvalo velmi dlho.
griluje samo
horna grilovacia plocha musi byt vzdy zatvorena, aj v manualnom rezime, inak sa gril vypne
je mozne grilovat prakticky vzdy len rovnake suroviny naraz
Michaela D.
27.12.2021
Ověřený nákup
S grilem jsme maximálně spokojeni. Kupovali jsme loni před vánocemi a dosud využíváme minimálně 1x týdně. Nejvíce využíváme jednoznačně na steaky a rybu. Každý máme propečeno přesně tak, jak máme rádi :-) Ale výborná je i zelenina, panini, kuřecí maso nebo slanina. Jedinou nevýhodu bych vytkla u programu ryby, kdy tuňák byl na náš vkus vysušený, ale s tím jsme si taky poradili a máme už vychytané a děláme na program steak. Tento gril určitě doporučuji.
snadné ovládání
snadná údržba, lze mýt v myčce
displej, v češtině
znázornění času přípravy + signál, že je hotovo
velká grilovací plocha
tuňák u programu ryby je "vysušený"
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.11.2021
Ověřený nákup
Perfektny vyrobok. Pouzivame ho velmi casto. Robim v nom panini, grilujem zeleninu a maso. Pokrmy su velmi chutne.
Dagmar K.
24.7.2021
Ověřený nákup
Od prvního dne jsme nadšeni. Skvělé ovládání. Komunikace s grilem "lepší" než s partnerem.🤣Grilujeme neustále, zkoušíme všechno a jedno je lepší než druhé. Maso šťavnaté. Je skvělé, kolik se tam vejde masa a zeleniny. Grilovací plocha má nepřilnavý povrch. Na umytí grilu stačí chvilka a je stále jako nový. Žádné zdlouhavé čištění. Takový pomocník do kuchyně je prostě sen každé kuchařky 🤣♥️.
Dosud jsme žádnou nenašli
image.id
Martina P.
4.1.2021
Ověřený nákup
Gril jsme si prali k Vanocum a je vážně perfektní. Steaky, ryby, brambory, vse na 1. O nic se nemusíte starat, vse automaticky vyhodnotí a jidlo je jak z restaurace. Doporučuji!
Udrzba, platy vyjmete a date do myčky.
Zuzana V.
27.12.2020
Ověřený nákup
Z grilom som maximálne spokojná, splnil moje očakávania, vrele doporučujem. Zuzana
Radim T.
23.12.2020
Ověřený nákup
Po několika použitích supr, jenom nevím, jak dlouho vydrží kovové desky mytí v myčce.
Automat v češtině
Mytí v myčce
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
umi ugrilovat vse griluje super steaky, kureci masi, dokonce brambory lilek či rajče, vse si sam zmeří a nastavi, jednoduche ovladani .mohu doporucit
Jedina nevyhoda je kupovat pres MALL.CZ , misto doruceni do 4 dnu to slo ke me 3 Týtny, Kupovane u MALL.CZ a zboží prislo poskozene, pri mejlove urgenci me poslali do kytek, že mam reklamovat u vyr…