Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 960868

Trust Tecla Wireless Multimedia Keyboard set Cz / Sk (20503)

Trust Tecla Wireless Multimedia Keyboard set Cz / Sk (20503)

Pohodlná bezdrátová klávesnice v českém a slovenském provedení s deseti multimediálními klávesami. Ergonomické provedeníprotiskluzovou podpěrou dlaně. Bezdrátová optická myš s pěti tlačítky a ergonomickým provedením. USB připojení. Celý popis
Produkt se již neprodává
689 Kč
Zboží od: MALL
689 Kč

Popis

Klíčové funkce

  • Pohodlná bezdrátová klávesnice a myš s deseti multimediálními klávesami
  • Ergonomické provedení s protiskluzovou podpěrou dlaně
  • Bezdrátová optická myš s pěti tlačítky a ergonomickým provedením
  • Miniaturní přijímač USB lze vložit do myši
  • Tlačítko DPI pro okamžitou změnu citlivosti myši

    Trust Tecla Wireless Multimedia Deskset je set bezdrátové myši a klávesnice. Bezdrátové technologie nabízí pohodlné řešení pro připojení k vašemu počítači či notebooku, přičemž vás na pracovním stole nijak neobtěžují zamotané kabely. Kromě klasického rozložené klávesnice s dvouřádkovou klávesou Enter nabízí i 10 multimediálních tlačítek, jež lze využít k ovládání hudby či filmů a internetových nástrojů. Klávesnice je přizpůsobena českému i slovenskému rozložení. Velmi pohodlné psaní zaručí také protiskluzová opěrka rukou.

    Optická myš, která je součástí balení, přichází s ergonomickým designem, jenž vám skvěle padne do ruky. Dohromady nabízí 5 tlačítek. Malý USB přijímač umístíte do svého portu a ani při přenášení jej nebudete muset vytahovat. Na myši se také nachází tlačítko pro změnu DPI, takže svou myš okamžitě přizpůsobíte jinému režimu využívání.