Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 581717

Logitech G602 Wireless Gaming mouse (910-003822)

Logitech G602 Wireless Gaming mouse (910-003822)

Bezdrátová herní myš Logitech Gaming Mouse G602 s technologií snímání Delta Zero pro vyšší přesnost ovládání a delší výdrž baterie, se kterou můžete hrát vkuse až 1440 hodin v úsporném a 250 v herním režimu. Myš navíc disponuje: možností přepínání citlivosti mezi 250 DPI až 2500 DPI a 11 programovatelnými tlačítky. To vše v ultraodolné konstrukci pro až 20 milionů kliknutí. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 599 Kč
Zboží od: MALL
1 599 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Energie nastavující nová měřítka

Hrajte s jistotou. Myš G602 bude stát při vás hru za hrou díky až 250 hodinám životnosti baterie v režimu výkonu. To představuje až osmkrát více energie oproti ostatním bezdrátovým herním myším – to vše bez kompromisů na kvalitě herního snímače a bezdrátovém výkonu. Myš G602 je napájena dvěma běžnými bateriemi velikost AA; v případě potřeby můžete jednu baterii vyjmout a změnit tak její hmotnost a vyvážení.

Kabel není potřeba

Myš G602 poskytuje výkon bez prodlev prostřednictvím bezdrátového připojení 2,4 GHz s 2milisekundovou frekvencí odezvy. Na rozdíl od přijímačů Logitech Unifying, které slouží pro připojení více zařízení, myš G602 využívá celé pásmo přiděleného USB nanopřijímače pro účely vysokého herního výkonu s nízkým zpožděním. Pomocí přiloženého prodlužovacího kabelu umístěte nanopřijímač do pozice pro optimální příjem. Praktická přihrádka v prostoru pro baterie slouží pro bezpečný transport nanopřijímače.

Napájení k dispozici

Dosáhněte skvělých výsledků i s výchozí konfigurací ihned po vybalení. Nebo si myš G602 přizpůsobte podle svého. Pro akce, které zpravidla vyžadují prohledávání nabídek, si nastavte spouštění jedním tlačítkem. Umístěte si tlačítka pro aktivaci komunikace tak, aby byla snadno dosažitelná. Krátkodobě snižte dpi při ostřelování. Nastavte si libovolné herní příkazy či makra sestávající z více příkazů pod některé z 11 programovatelných tlačítek pomocí volitelného softwaru Logitech Gaming Software (LGS). Uložte si vlastní profil do paměti myši pro použití na libovolném počítači PC.

Šetřete energii bez kompromisů

Myš G602 je naše první bezdrátová herní myš, které je vybavena exkluzivním optimalizovaným snímačem Delta Zero pro ovládání kurzoru s vysokou přesností a optimalizačními procedurami prodlužujícími životnost baterie. Ať už přejíždíte po obrazovce rychlostí blesku nebo lovíte jeden jediný pixel, snímač s citlivostí 2500 DPI přesně reaguje na pohyby vaší ruky. Diodou podsvícený snímač byl vyvinut, aby disponoval možnostmi za hranicemi běžné koordinace oka a ruky, čímž zkracuje dobu myšlení nutnou pro posun vaší postavy, nastavení zaměřovače vaší pušky, výběr jednotek ve hrách RTS či směrování skill shotů ve hrách MOBA.

Buďte připraveni během okamžiku

Udělejte ty správné pohyby za jakékoli herní situace. Dvě snadno dosažitelná tlačítka umožňují rychlé přepínání mezi pěti různými nastaveními DPI. Vybírejte od zaměřování s přesností na pixely (250 dpi) až po bleskurychlé manévry (až 2500 dpi), kdykoli je budete potřebovat. A pokud podržíte tlačítko pro přepínání DPI, budete moci dočasně použít nižší nastavení citlivosti pro složité ostřelování ve hrách FPS; po uvolnění tlačítka se okamžitě přepnete na původní rychlost.

Dostatek energie pro váš úkol

Myš G602 disponuje dvěma různými provozními režimy. Nastavte přepínač režimů na Výkon, a získejte až 250 hodin životnosti baterie bez kompromisů v oblasti herního výkonu. Nehrajete hru? Přepněte na režim Výdrž, čímž prodloužíte životnost baterie na působivých 1440 hodin. Aktivní režim je zřetelně znázorněn v horní části myši – modrá pro režim Výkon, zelená pro Výdrž, a blikající modrozelená, když energie dochází.

Skvělý vzhled nestačí

Díky přirozeně tvarovanému úchopu vyvinutému pro maximální pohodlí i po dlouhých hodinách používání budete vždy ten, co vydrží hrát nejdéle. Ovládací prvky přepínání DPI se nachází ve snadném dosahu ukazováčku. Šest individuálně tvarovaných bočních tlačítek je snadno rozeznatelných na dotek, k dispozici vždy, když je potřebujete. Nesmekavé úchopy na bocích myši navíc zlepšují ovládání i po dlouhodobém používání při herních akcích.

Technické specifikace:

  • Snímač: Optický
  • Počet tlačítek: 11
  • Rozlišení: až 2500 DPI
  • Rozhraní: USB/Bezdrátová
  • Podporované OS: Windows® Vista / 7 / 8 , Mac OS® X 10.6.8
  • Rozměry: 83×40×135 mm

Užitečné odkazy: