10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1299321

Trust Lito, CZ/SK (23061)

Trust Lito, CZ/SK (23061)

Tato klávesnice má bílé podsvícení s možností vypnutí, numerickou klávesnici, celkem 104 kláves. Nabízí 12 multimediálních kláves. Připojuje se přes USB, kabel je délky 1,5 m. Má nožičky pro zvednutí. Hodí se pro přenášení, stačí ji zapojit a ihned můžete psát. CZ/SK znaky. Celý popis
Produkt se již neprodává
399 Kč
Zboží od: MALL
399 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Trust Lito Backlit Multimedia do domácnosti i kanceláře

Trust Lito Backlit Multimedia je další periferií z dílen známého výrobce Trust. Tato klávesnice navazuje na dlouholetou tradici firmy, která má bohaté zkušenosti. Je cenově dostupná, vhodná do domácnosti i kanceláře. Nepotřebujete-li nic speciálního, určitě vás nezklame.

Jednoduchá instalace spolehlivé klávesnice

Klávesnici lze ihned po vybalení připojit k počítači přes USB. Fungovat začne okamžitě bez nutnosti instalace jakéhokoliv softwaru. To z ní dělá ideální výbavu pro každého, kdo by ji chtěl využívat u více zařízení nebo si ji přenášet z místa na místo.

Líbivý design v odolném provedení

Klasické černé provedení klávesnice nabízí osvědčený design, který nikdy nezklame a hodí se ke každému počítači i notebooku. Klávesnice je velice bytelná. Můžete si také jednoduše upravit výšku klávesnice a případně vypnout podsvícení. Je jednoduše bílé, což je praktické během dne i noci.

Spolehlivá klávesnice

Klávesnice má všechny funkce, které potřebujete pro každodenní běžné užívání – například numerickou klávesnici nebo klávesu pro spuštění nabídky Start systému Windows. Dostupných je také celkem dvanáct kláves pro ovládání nejpoužívanějších prvků multimédií.

Podrobná specifikace:

Technické parametry
  • Rozhraní: USB
  • Délka kabelu [m]: 1,5
  • Typ spínače: Membránové
  • Layout: CZ, SK
  • Podsvícené: Ano
  • Barva podsvícení: Bílá

Užitečné odkazy: