Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1225099

Xiaomi Mi Sports Bluetooth Earphones bezdrátová sluchátka, černá 15235

Xiaomi Mi Sports Bluetooth Earphones bezdrátová sluchátka, černá 15235

Mi Sports Bluetooth Earphones jsou vysoce kvalitní bezdrátová špuntová sluchátka vhodná nejen pro sportovce, bluetooth ver. 4.1 (A2DP, AVRCP, HFP, HSP), 7 hodin výdrž, odolnost IPX4, dosah na 10 m, frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz, impedance 32Ω, vestavěný mikrofon, vestavěná Li-Ion baterie 110 mAh. Celý popis
Produkt se již neprodává
910 Kč
Zboží od: MALL
910 Kč

Popis

Výdrž je na jedničku

Spousta konkurenčních sluchátek zvládá zhruba 5 hodin. Xiaomi boduje s až 7hodinovou výdrží při nepřetržitém hraní. 11 dní pak sluchátka zvládnou v pohotovostním režimu. Navíc nemusíte ani příliš dlouho čekat, než se nabijí. Plně se baterie nabije za hodinu, za deset minut dobijete takové množství baterky, které vám umožní poslouchat hudbu hodinu.

Mi Sports Bluetooth Earphones

Mi Sports Bluetooth Earphones jsou skvělou volbou zejména pro sportovce, jelikož perfektně drží v uších. Xiaomi boduje zejména dobrou výdrží, čistým zvukem a také nízkou hmotností. Zároveň se s nimi bez potíží můžete vydat běhat i v dešti, mají specifikaci IPX4.

Vlastnosti

Sportování za každého počasí

Sluchátka disponují specifikací IPX4, jsou tedy odolná vůči stékajícímu potu i stříkající vodě. Zároveň se nebojí ani nízkých a vysokých teplot. Zvládají rozmezí od –20 °C do +70 °C, takže se stanou vašimi spolehlivými parťáky za každého počasí. A to i co se týká výdrže.

¨Spolehlivá konektivita

Pro bezdrátové připojení využívají Mi Sports Bluetooth Earphones technologie Bluetooth ve verzi 4.1 a je kompatibilní s profily: A2DP, AVRCP, HFP a HSP. Můžete tak pohodlně poslouchat své oblíbené písně na cestách bez toho, aby vás otravovaly kabely. Dosah této technologie je přibližně 10 m (bez překážek).

Bezproblémové držení

Bluetooth sluchátka obvykle využívají sportovci, jenže výrobci jako by to nechápali. Xiaomi je na tom jinak, Mi In-Ear Headphones Pro vám budou v uchu sedět perfektně. Nejdřív se sice budete muset naučit správný grif, pak už ale nasazování půjde samo. Za ucho se vejdou dokonce i těm, co nosí brýle.

Klíčové vlastnosti

Vysoce kvalitní bezdrátová sluchátka Mi Sports Bluetooth Earphones využívají připojení pomocí Bluetooth ver. 4.1 (A2DP, AVRCP, HFP, HSP). Sluchátka mají frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz a impedanci 32Ω. Součástí je mikrofon umožňující přijímání hovorů. O napájení se stará vestavěná Li-Ion baterie s kapacitou 110 mAh. Výdrž baterie je přibližně 7 hodin hraní. Sluchátka váží 17,8 g. Součástí balení jsou sada 5 párů špuntů různých velikostí a USB napájecí kabel délky.