Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1257085

Outxe IPX7 100% Voděodolný TPU 10L batoh, black (EU Blister) 2439334

Outxe IPX7 100% Voděodolný TPU 10L batoh, black (EU Blister) 2439334

Dokonale vodotěsný batoh OUTXE se stupněm krytí IPX7 je vybaven svařovanými a 100% voděodolnými švy, patentovaným těsněním Ziplock, odnímatelnými a plně nastavitelnými ramenními popruhy, možnost nošení jako taška, pás pro připevnění k lodi nebo kajaku, obsah 10 litrů, rolovací uzávěr Celý popis
Produkt se již neprodává
799 Kč
Zboží od: MALL
799 Kč

Popis

Hlavní výhody:

  • Nejvyšší stupeň krytí IPX7 proti ponoření
  • Voděodolné svařované švy
  • Rolovací uzavírání
  • Patentované těsnění Ziplock
  • Obsah 10 litrů
  • Pohodlné, nastavitelné a odnímatelné ramenní popruhy
  • Možnost nošení jako taška, pás pro připevnění k lodi
  • Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Vždy v suchu a na očích

Každý milovník vody má rád své osobní věci a elektroniku pod kontrolou a připravené k okamžitému použití. 10 litrový vodotěsný batoh udržuje vaše věci v suchu i ve chvíli, kdy dojde k jeho ponoření nebo bezprostřednímu kontaktu s vodou. Patentované těsnění Ziplock a svařované švy zajistí úplnou ochranu předmětů uložených uvnitř batohu. Bezpečí a zázemí pro telefon, peněženku nebo fotoaparát přispívá již osvědčený rolovací uzávěr.

Vaše pohodlí

Odnímatelné a plně nastavitelné ramenní popruhy zajišťují komfortní nošení i po dlouho dobu. Jejich flexibilita umožňuje nastavení jen jednoho pásu, a tak batoh přeměnit na tašku přes rameno. Tyto popruhy dobře poslouží i jako prvek k upevnění na loď nebo kajak.

Klíčové vlastnosti

Vodotěsný batoh OUTXE s obsahem 10l, je navržen pro outdoorové aktivity spojené s vodou. Jeho kvalitní provedení a použití vysoce kvalitních materiálů zajistí, že vaše věci a elektronika zůstanou v suchu a bezpečí i při bezprostředním kontaktu s vodou nebo dokonce jeho ponořením. Svařené švy, patentované těsnění Ziplock a rolovací uzavírání jsou jistotou dokonalého těsnění před vodou a vlhkostí a uložené věci zůstávají plně funkční a bez poškození.