Rommelsbacher DA 750

Rommelsbacher DA 750

Doprava zdarma
Rommelsbacher DA 750 – automatická sušička ovoce, zeleniny, hub, bylinek, masa i ryb! Připravte si zásobu na chladné období… Navíc je vybavená časovým spínačem s automatickým vypnutím. Celý popis
2 599 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 3 kusy

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 485118

Hodnocení (32)

96 %
526 x
46 x
30 x
20 x
10 x

Recenze (21)

Všechny recenze
Balázs A.
Výborný produkt
Alena K.
doporučuji..

Hodnocení (32)

96 %
526 x
46 x
30 x
20 x
10 x

Recenze (21)

Balázs A.
6.8.2020
Ověřený nákup
Výborný produkt
Alena K.
6.6.2020
Ověřený nákup
doporučuji..
Rudolf V.
18.11.2016
Ověřený nákup
Velmi spokojny, uz jedenu taku mam, potreboval so dalsu
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.7.2016
Ověřený nákup
4 hvezdy
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.5.2015
Ověřený nákup
Po špatných zkušenostech s rozšířenou konkurenční značkou jsem pořídila tuto sušičku. Je skvělá, suší rovnoměrně, nic se nepřichytává, snadno se čistí - v podstatě zůstává čistá. Vyzkoušeno na sušení hub, ovoce, bylin i masa.
Libor S.
18.10.2014
Ověřený nákup
Nejlepší sušička na trhu,maximální spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.10.2014
Ověřený nákup
Splňuje očekávání. Pátou hvězdičku beru za to, že nemohu sehnat náhradní plata, chtěla jsem si přikoupit další 2. Nemám však srovnání, je to moje první sušička.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.10.2014
Ověřený nákup
Zatím vše funguje velmi dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.4.2014
Ověřený nákup
Zatial sme susili iba 1x jabla, banany a hrusky ale musim povedat, ze susi perfektne a rychlo.
Veronika L.
8.4.2014
Ověřený nákup
Kvalitní sušení zatím jen ovoce a hub. Provoz tichý. Pozitivně hodnotím časový vypínač. Nemusíte se o nic starat :-)
Alena A.
2.12.2013
Ověřený nákup
Tento výrobek mi po 10 letech vypověděl službu a tak jsem hledala stejný rozměrově, kvůli dnes už těžko k sehnání náhradních tácků.To se podařilo.Zatím spokojena.
Jan Š.
20.11.2013
Ověřený nákup
Dělá přesně to, co jsem očekával. V provozu jen krátce, zatím zcela bez problémů.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.11.2013
Ověřený nákup
S touto sušičkou jsem velmi spokojena. Měla jsem tento výrobek již jednou a když přestala být funkční, koupila jsem si ji opět .Suší dobře a rychle.Doporučuji ji i ostatním zákazníkům.
Michal K.
3.5.2013
Ověřený nákup
Velice tichý. Sušení jablek OK (cca 5h). Dostatečná kapacita.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.12.2012
Ověřený nákup
Tuto sušičku jsme koupili již vloni a po ročním používání jsme velice spokojeni. Letos jsme ji zvolili i proto jako dárek, jen jsme zůstali trochu rozhořčeni z ceny, která se z 1499 Kč (vloni) vyhoupla na 2299 Kč (letos)...